HomeHoroscop Horoscop săptămânal 3-9 Iulie 2017: Gemenilor le va merge foarte bine

Horoscop săptămânal 3-9 Iulie 2017: Gemenilor le va merge foarte bine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 877 views
Horoscop-săptămânal-3-9-Iulie-2017 in Horoscop

Horoscop săptămânal 3-9 Iulie 2017: Capricornii nu știu cum să-și gestioneze timpul, Gemenilor le va merge foarte bine, iar Balanțele vor să-și schimbe jobul.

horoscopul saptamanii 3-9-Iulie-2017

Horoscopul săptămânii 3-9 Iulie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Partenerul tău a devenit foarte gelos din cauza faptului că petreci prea mult timp în compania colegilor tăi de la birou. În această săptămână, ar fi timpul să îi inviți pe toți în oraș și să îi pui față în față. Dacă partenerul tău i-ar cunoaște, cu siguranță nu ar mai fi atât de impulsiv. Trebuie să găsești soluții la toate problemele.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Desprinde-te de persoanele care îți fac rău și te fac mereu să te simți groaznic. Astfel de oameni nu merită să facă parte din viața ta și ar fi bine să-i îndepărtezi pe toți, cât mai repede. Ai mare grijă în continuare la ce persoane primești în viața ta. Nu meriți să fii rănită de astfel de persoane!

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Îți va merge din ce în ce mai bine și vei reuși să faci pasul cel mare pe care ți l-ai propus de ceva vreme. Nu trebuie să te mai gândești prea mult. Acționează și totul va fi perfect. Ți-ai bătut capul destul timp. De acum trebuie doar să te bucuri de fiecare moment.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Vei fi extrem de productivă și vei face mai multe lucruri decât ți-ai propus. În viața ta totul merge perfect și nimic nu îți poate transmite o stare proastă. Radiezi de fericire, iar acest lucru se vede imediat. Toată lumea te invidiază.

LEU (23 iulie – 23 august)

Toate zilele acestei săptămâni vor fi pline de surprize pentru tine. Te vei simți cu adevărat răsfățată, iar din acest motiv, te vei simți mult mai productivă și la locul de muncă. Partenerul tău este foarte încântat de starea ta bună și încearcă să petreacă din ce în ce mai mult timp în preajma ta.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

În această perioadă, Fecioarele nu au chef de nimic și sunt mereu puse pe ceartă. Toți cei din jurul lor sunt stresați și încearcă să le ocolească. Nu se pot abține să nu strice ziua celor din jurul lor.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Ai de gând să îți schimbi jobul și începi căutarea. Îți dorești să obții mai mulți bani și să îi pui deoparte pentru a face o achiziție însemnată. Ești foarte ambițioasă și ai toate șansele să reușești. Să nu renunți la acest vis. Ai obiceiul de a lăsa deoparte planurile mai greu de realizat.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Ai un mare chef de distracție și încerci să îți convingi prietenii să ieșiți toți în weekend. Ai pus mereu jobul pe primul loc, iar acum a apărut nostalgia vremurilor în care pierdeai vremea prin oraș alături de prieteni. Ai luat o decizie care ți-ar putea schimba starea de spirit. După o astfel de ieșire, vei deveni mult mai productivă.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Vei avea o săptămână plină. Pentru că săptămâna trecută ai lenevit, acum trebuie să realizezi toate actele, inclusiv pe cele de acum două săptămâni. Ai pierdut cam mult timp și este peste puterile tale să duci totul la bun sfârșit într-un timp atât de scurt.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu vrei să superi pe nimeni și de aceea nu știi cum să te împarți și cu cine să petreci mai mult timp în decursul acestei săptămâni. Partenerul tău îți reproșează că îl ignori, prietenii tăi sunt cam supărați pentru că nu ai mai ieși de mult cu ei, iar tu nu știi ce să faci în aceste privințe.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Prietenii tăi din orașul natal îți fac o vizită neașteptată. Această surpriză te bucură foarte mult și reușește să te scoată din starea proastă în care erai de câteva zile. Îți vei petrece câteva zile alături de ei, iar asta te va face să realizezi ce norocoasă ești, având astfel de oameni prin preajmă. Nu ai mai avut de mult o săptămână atât de minunată…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Vei începe săptămâna cu o stare de moleșeală din care nu știi cum să ieși. Îți este greu să te ridici din pat și să faci ceea ce ți-ai propus. Totuși, un telefon de la o fostă colegă din liceu te surprinde atât de tare încât te face să îți revii complet. Îți propune o ieșire pentru această săptămână, iar tu accepți fără să stai pe gânduri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed