HomeHoroscopNumerologie Cifra destinului 11: Numarul destinului 11 in numerologie

Cifra destinului 11: Numarul destinului 11 in numerologie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,9K views
Cifra-destinului-11-in-numerologie in Numerologie

Cifra destinului 11 traseaza un drum de viata care favorizeaza indeplinirea relatiilor ambitioase sau originale.

Numarul destinului 11 in numerologie

Cifra destinului 11 simbolizeaza inspiratia, inteligenta si ascendentul asupra celor din jur. Drumul de viata 11 nu este usor de trait, caci vibratiile sunt puternice si nu suporta nici limitarea, nici restrictiile. Uneori, poate aduce o mare reusita urmata de o prabusire dureroasa care obliga sa se reia totul de la punctul initial. Care sunt calitatile pe care cifra destinului 11 le creioneaza? Oamenii cu acest drum de viata au un caracter puternic si dau dovada de foarte multa vointa. Au o tendinta spre nerabdare si uneori spre nervozitate.

Persoanele care au cifra destinului 11

•    Cei care au cifra destinului 11 sunt condusi de o inspiratie puternica si de o mare stapanire a emotiilor. Nu sunt persoane impulsive. Intuitia este punctul lor forte. Specialistii in numerologie considera ca cifra destinului 11 le traduce pe cele mai intuitive persoane.
•    Acesti oameni sunt extrem de sensibili si empatici. Considera ca fiecare om din jur are suflet si tocmai din acest motiv prefera sa se transpuna in pielea celor din jur pentru a simti totul prin porii lor. In acest fel, oamenii care au cifra destinului 11 nu  ii vor rani pe cei dragi.
•    In ceea ce priveste relatiile de iubire, cifra destinului 11 este compusa din doua numere importante si anume 1 si 1. Astfel putem observa ca se formeaza un intreg. Prin urmare, persoanele care au cifra destinului 11 sunt deosebit de iubitoare si, in momentul in care se implica intr-o relatie amoroasa, ele isi dedica complet timpul pentru a satisface partenerul.
•    Se simt bine cand ajuta pe cei din jur si fara a fi rugati, oamenii care au cifra destinului 11 vor construi mereu ceva benefic pentru toata lumea. Vor fi rasplatiti, vor urca pe scara sociala, insa nu vor uita vreodata de unde au plecat.
•    Sanatatea este deosebit de importanta, intrucat in lipsa ei nu pot ajuta pe cei din jur. Se poate intampla ca cei din jur sa le raneasca sentimentele, insa datorita echilibrului interior de care dau dovada, persoanele care au cifra destinului 11 se vor pune pe picioare si isi vor continua drumul inceput.
•    Cei care au cifra destinului 11 sunt oameni extrem de carismatici, care surprind cu idei minunate. Inventivi, idealisti si profunzi, ei se bazeaza pe credinta mai degraba decat pe logica.
•    Deseori, vom gasi acesti oameni nehotarati si nervosi. Putem spune ca impulsivitatea este o problema in cazul lor. Se lupta cu fobiile care se ascund adanc in sufletul lor si poate din acest motiv sunt atat de timizi.

Caracteristici pozitive ale persoanelor care au cifra destinului 11:

  • Cifra destinului 11 reflecta o viata foarte variata – persoanele cu aceasta cifra simt nevoia de a fi originale, creative si sa se remarce in multime, sa reprezinte o sursa de inspiratie pentru cei din jur.
  • Aceste persoane adora si cauta libertatea, sunt extrem de muncitoare si capabile sa faca ore suplimentare la serviciu doar pentru succes si satisfactia proprie. Cei cu aceasta cifra a destinului procedeaza in asfa fel incat atat ei insisi, cat si cei din jurul lor sa se simta bine.
  • Se adapteaza usor, dau dovada de stabilitate, simt al ordinii si abilitatea extraordinara de a vedea in profunzime.
  • Sunt persoane care trateaza cu mult calm situatiile complexe, cunosc informatii despre aproape orice, iar datorita acesor aspecte dobandesc usor respectul, empatia, intelegerea celor din jur asupra problemelor pe care le au.
  • Acestia observa foarte bine ce se intampla in jur, indragesc animalele si sunt preocupati in egala masura de tehnologie sau de modalitatile de transport, deoarece le ofera senzatia ca sunt liberi si independenti.
  • Nu au o problema in a se deconecta uneori, cred in bunatate si incearca sa vada lucrurile dintr-o perspectiva diferita.

Caracteristici negative ale celor cu cifra destinului 11:

  • Cei care au cifra destinului 11 tind sa munceasca pana la epuizare, sa uite sa se mai si relaxeze.
  • Tot din pricina faptului ca muncesc prea mult au probleme cu insomniile, isi neglijeaza propriile nevoi si sunt prea deschisi fata de cei din jur.
  • Ritmul de viata agitat ii face deseori sa fie sensibili si sa isi asume prea multe responsabilitati.
  • Aceste persoane sunt predispuse la obiceiuri nesanatoase precum fumatul, consumul de alcool si chiar al unor droguri usoare.

Totul despre cifra destinului 11

Impulsivitatea este o problema cunoscuta in zilele noastre. cifra destinului 11 ne arata oameni nervosi care se exteriorizeaza ciudat, din cand in cand. Important este sa resipram si sa ne calmam in momentul in care ne aflam in fata unei situatii problematice…

In concluzie, cifra destinului 11 ne arata cele mai intuitive persoane. A te baza pe propriul instinct este riscant, insa in momentul in care alegerile sunt potrivite, instinctul poate fi considerat o arma.

Vezi aici cum se calculeaza cifra destinului in numerologie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed