Home Horoscop Sfatul zilei 18 Aprilie 2020: elibereaza-ti sufletul de orice grija

Sfatul zilei 18 Aprilie 2020: elibereaza-ti sufletul de orice grija

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Sfatul zilei 18 Aprilie

Sfatul zilei: E ziua în care decizi să faci curățenie generală în viața ta. Îți dorești să fii liniștit și fericit, iar decizia asta aștepta de ceva vreme să-ți capteze atenția.

Gemenii renunță la griji, Leul pune punct anumitor relații, iar Scorpionul se pregătește intens pentru o întâlnire importantă.

Sfatul zilei pentru Berbec

 • Ar trebui să decizi care-ți sunt prioritățile, dar și ce anume te împiedică să-ți urmezi intențiile și planurile. Negativitatea este o emoție care îți stă mereu în cale. De ce lași negativitatea să preia controlul asupra vieții tale?

Sfatul zilei pentru Taur

 • Deși îți displace total, va trebui să pui punctul pe „i” în anumite relații de prietenie. Adevărul te va elibera și te va ține departe de conflicte și situații tensionate.

Sfatul zilei pentru Gemeni

 • Eliberează-ți sufletul de orice grijă și decide-te încotro o vei lua de astăzi înainte. Te vei bucura de orice descoperire nouă și fii fericit cu fiecare decizie pe care ai luat-o, care te-a adus în acest punct al vieții!

Sfatul zilei pentru Rac

 • Va trebui să decizi dacă închei această etapă sau mai dai o șansă relației. Nu e deloc ușor, dar e mai bine să te gândești și la tine, măcar din când în când. Cât mai ai de gând să te pui pe ultimul loc în viața ta?

Sfatul zilei pentru Leu

 • Ai tăcut, iar unele persoane s-au bucurat de tăcerea ta, iar acum… decizia de a pune punct, odată pentru totdeauna, va surprinde, va supăra și va isca mai multe discuții aprinse. Te sfătuim să spui te implici doar atât cât trebuie, apoi să te retragi.

Sfatul zilei pentru Fecioară

 • Îți vei păstra calmul în orice situație ce va apărea în calea ta, iar asta te va ajuta să eviți certuri cu colegii și anumite erori în ceea ce faci la birou. În familie crește puțin tensiunea, iar asta te agită. Veți găsi o soluție care să dizolve orice neînțelegere.

Sfatul zilei pentru Balanță

 • Tot ce ai făcut a fost să-ți asiguri fericirea. Tot ce vei face te va duce spre fericire, așa că păstrează-ți optimismul, ascultă doar ceea ce-ți transmite vocea interioară și acționează fără teamă. Puterea ta stă în ceea ce-ți dorești.

Sfatul zilei pentru Scorpion

 • Ai parte astăzi de o surpriză de proporții. Deși nu ești pregătit, accepți o invitație în oraș cu o persoană pe care ai cunoscut-o în mediul online. Nu ai niciun fel de așteptare, dar această întâlnire îți va întrece orice scenariu la care ai fi îndrăznit să te gândești.

Sfatul zilei pentru Săgetător

 • Fericirea te așteaptă acum! Cât mai ai de gând să aștepți? Cât vei mai trăi cu teama de a nu dezamăgi? Ascultă de intuiția ta și vei cunoaște adevărul, care nu te va lăsa să faci nici măcar un pas greșit.

Sfatul zilei pentru Capricorn

 • Te implici foarte mult în treburile casei, iar asta este cea mai mare bucurie a partenerului de viață. Vei avea multe lucruri de cărat, multe la care vei dori să renunți pentru a face mai mult spațiu în casă. Spor și nu uita de odihnă!

Sfatul zilei pentru Vărsător

 • Schimbarea de planuri și musafirii te vor lua pe nepregătite, dar îți place mereu să fii surprins de neprevăzut, așa că accepți să te ocupi de pregătirea mesei…

Sfatul zilei pentru Pești

 • Renunță la planurile care nu te mulțumesc pe deplin, renunță la orice plan, dacă simți că nu îl poți respecta. Lasă-te pe seama găștii de prieteni, iar seara va fi superbă – va depăși orice închipuire.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed