Home Horoscop Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

autor Elena Yvette
1272 vizualizari
Sfatul zilei 25 noiembrie 2020

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: Sănătatea este cea mai importantă, dar nativii ignoră complet acest aspect. Scorpionii și Peștii sunt mult prea preocupați de muncă. 

Sfatul zilei pentru Berbec

-stările tale sufletești se reflectă în lucrurile pe care le faci. Ai nevoie de o pauză, o discuție cu un apropiat poate fi de ajutor.

Sfatul zilnic pentru Taur

-fericirea Taurului are la bază iubirea. Ar simți fericirea supremă dacă, uneori, ar evita să își spună opinia răutăcioasă.

Sfatul zilnic pentru Gemeni

-ești întotdeauna grijuliu cu cei din jur, iar pe tine te lași pe ultimul loc. Evită să discuți lucruri personale cu altcineva în afară de partenerul de viață sau de membrii familiei. Ceilalți te pot judeca chiar dacă ai procedat corect.

Sfatul zilnic pentru Rac

-nu te lăsa pe locul al doilea în favoarea nevoilor celorlalți. Fii atent asupra sănătății, întrucât te poți îmbolnăvi destul de ușor. Evită și efortul fizic, dar și cel psihic.

Sfatul zilnic pentru Leu

-impune-ți punctul de vedere dacă ceva te nemulțumește! Nu renunța la ceea ce îți place doar ca cei din jur să fie mulțumiți.

Sfatul zilnic pentru Fecioară

-ai parte de vești proaste, dar ai alături persoanele potrivite pentru a-ți ridica moralul. În jurul tău poți crea un conflict din cauza lipsei de interes față de problemele financiare și o posibilă rezolvare a acestora.

Sfatul zilnic pentru Balanță

-ești într-o dispoziție proastă, iar cei din jur nu te înțeleg. Fii mai comunicativ și exprimă-ți sentimentele într-un mod pe înțelesul tuturor!

Sfatul zilnic pentru Scorpion

-ai multe de spus însă parcă ceva te face să nu comunici. Consideri că munca este cea mai importantă pentru tine, dar nu îți administrezi bine timpul. În acest mod, îți plasezi sănătatea pe locul al doilea.

Sfatul zilnic pentru Săgetător

-prietenii tăi au tendința de a te considera o fire puternică și fără temeri. Adevărul este însă opus, ești prea sensibil, iar aparențele pe care vrei ca cei din jur să le perceapă sunt doar un paravan pentru copilul din tine.

Sfatul zilnic pentru Capricorn

-arată-ți sentimentele până nu e prea târziu. Ai ocazia să îi demonstrezi partenerului de viață sentimentele pe care i le porți, iar acest lucru vă va întări relația.

Sfatul zilnic pentru Vărsător

-trece prea mult timp, iar Vărsătorul este tot singur. Profită de această zi și fii deschis cu ceilalți. Poți întâlni persoane cu care să ai lucruri în comun…

Sfatul zilnic pentru Pești

-ești binedispus, iar această stare este generată de relațiile bune din cadrul familiei. Bucură-te de această zi relaxându-te sau ocupându-te de pasiunile tale. Nu îți irosi timpul!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..