HomeHoroscop Sfatul zilei 7 Februarie 2018: Berbecii ar trebui sa gaseasca cauza irascibilitatii lor

Sfatul zilei 7 Februarie 2018: Berbecii ar trebui sa gaseasca cauza irascibilitatii lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Sfatul-zilei-7-Februarie.jpg

Berbecii ar trebui să găsească cauza irascibilității lor, Leii să nu mai fie cicălitori, iar Vărsătorii să își depășească frica de schimbare.

Berbec

Ești puțin irascibil în ultima vreme și ar fi cazul să încerci să găsești cauza acestei irascibilități, deoarece începe să îi afecteze pe cei din jurul tău. Concentrează-te mai mult pe lucrurile bune care ți se întâmplă și poate astfel vei deveni mai calm.

Taur

O etapă a vieții tale urmează să ia sfârșit și, așa cum este normal, va începe o nouă etapă. Aceasta din urmă se anunță a fi foarte prosperă și îți va oferi multe oportunități; pentru ca acestea să se și concretizeze, trebuie ca fiecare decizie pe care o iei să o analizezi în detaliu.

Gemeni

Câteva acțiuni necugetate pe care le-ai făcut în trecut își arată efectele în prezent. Din păcate pentru tine, aceste efecte nu sunt dintre cele mai plăcute. Cu toate acestea, sunt extrem de ușor de rezolvat. Asumă-ți greșelile și încearcă să nu le mai repeți.

Rac

O schimbare pe care ai făcut-o în alimentația ta își va arăta efectele în perioada ce urmează. Aceste efecte vor fi mai mult decât pozitive, de aceea te sfătuim să continui cu acest nou stil de viață pe care l-ai adoptat și poate chiar să-l îmbunătățești.

Leu

Ești puțin cicălitor atunci când vine vorba de partenerul de viață. Nu ar fi rău dacă ai fi puțin mai înțelegător, mai ales că lucrurile cu care îl tot bați la cap nu sunt de o importanță semnificativă. Bucură-te de prezența partenerului în loc să pierzi acest timp cicălindu-l.

Fecioară

De ceva vreme tot încerci să pierzi câteva kilograme sau să adopți un stil de viață mai sănătos, însă după o perioadă de încercare ai renunțat. Pentru a reuși să îndeplinești ceea ce ți-ai propus este nevoie de puțină ambiție. Poți chiar să îți găsești o activitate care îți face plăcere, cum ar fi gătitul, joggingul sau dansul.

Balanță

În ultima vreme câteva conflicte au avut loc în sânul familiei tale. Nu ți-au creat deloc o stare bună aceste conflicte și din această cauză te sfătuim să porți o discuție cu membrul familiei care creează aceste conflicte. În urma acestei discuții totul va reveni la normal, iar atmosfera va fi din ce în ce mai liniștită și plăcută.

Scorpion

Te-ai cufundat în muncă și ai uitat să îți mai acorzi timp pentru odihnă. Deși corpul tău nu dă semne de oboseală, ar trebui totuși să mai iei și o pauză din când în când, pentru că nu se știe când vei rămâne fără energie.

Săgetător

Nu prea ai timp pentru tine însuți, iar acest lucru nu te încântă deloc. Dorești să te relaxezi, însă în același timp ai vrea să economisești niște bani. Recomandarea noastră este nu să muncești suplimentar, ci să îți organizezi mai bine cheltuielile, astfel vei avea parte atât de odihnă, cât și de economii.

Capricorn

Deși muncești foarte mult, ți se pare totuși că rezultatele nu sunt pe măsura muncii depuse, iar acest lucru te face uneori să vrei să renunți. Răbdarea este o virtute, așteaptă și se vor arăta cu siguranță și rezultatele pe care ți le dorești.

Vărsător

Ai dori să câștigi ceva mai mult decât la locul actual de muncă, însă îți este puțin frică de schimbare. Te sfătuim să lași frica deoparte și să începi căutările pentru un loc de muncă mai bine plătit…

Pești

Seriozitatea nu este punctul tău forte și din acest motiv unii oameni nu te iau în serios. Acest lucru se întâmplă uneori chiar și la serviciu. Ar trebui să lași glumele pentru prieteni și familie, iar la serviciu să te comporți ca un profesionist.

Citeste si horoscopul zilei pentru 7 Februarie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed