HomeHoroscop Zodiile care Te iubesc, dar nu îți vor spune

Zodiile care Te iubesc, dar nu îți vor spune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/11/Te-iubesc-dar-nu-iti-vor-spune.jpeg

Nu este atât de ușor pe cât pare să îți deschizi sufletul în fața persoanei pe care o placi. Foarte multe persoane aleg să nu își exteriorizeze sentimentele din teama de a nu fi respinse. Află din următorul articol care sunt cele cinci zodii care te iubesc, dar nu îți vor spune!

  1. Berbec

De cele mai multe ori, nativii din zodia Berbec sunt mult prea mândri pentru a-și expune sentimentele pe care le au. Ei sunt de părere că partenerul trebuie să fie cel care face primul pas și cel care trebuie să rostească acele cuvinte magice. Orgoliul este principalul motiv pentru care ezită să își expună sentimentele. Oricât de mult ar ține la cineva, Berbecilor le este greu să o și spună. În schimb, se vor asigura că persoana iubită va avea parte de o demonstrare a sentimentelor și vor spera ca asta să conteze mai mult decât niște simple afirmații.

  1. Capricorn

Nativii din zodia Capricorn pot deveni destul de încăpățânați atunci când vine vorba de partea sentimentală. Se lasă foarte greu descoperiți de sentimente, iar acest lucru se întâmplă din teama de a ajunge să fie răniți. Evită pe cât posibil să devină vulnerabili și, în consecință, preferă să arate un exterior rece, al cărui sentimente cu greu pot fi descifrate. Totuși, persoanele care reușesc să creeze Capricornului acei fluturi în stomac se pot considera norocoase, căci vor avea parte de toată iubirea din lume.

  1. Leu

La fel ca și celelalte zodii despre care am vorbit mai devreme, nici nativii din zodia Leu nu se grăbesc să își expună sentimentele. Pe lângă faptul că au ajuns cu greu să iubească pe altcineva în afară de ei, nu ar putea risca să fie puși în situația în care să simtă mai mult decât o face persoana de lângă ei. Preferă să fie mai rezervați până când se asigură că sentimentele sunt reciproce. De asemenea, ar prefera ca persoana iubită să fie cea care le mărturisește pentru prima dată sentimentele pe care le nutrește pentru ei.

  1. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu pun niciodată accent pe vorba atunci când se află într-o relație. Pentru ei, faptele sunt mult mai importante. De aceea, nu se grăbesc să spună cuvinte pompoase, iar acest lucru se poate întâmpla și din cauza faptului că se intimidează destul de ușor. În schimb, vor face cele mai frumoase gesturi pentru a-și demonstra sentimentele pe care le au față de persoana iubită. Firea lor romantică se manifestă diferit însă mult mai pasional…

  1. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni supraanalizează întotdeauna lucrurile și, tocmai de aceea, se creează o serie de confuzii în mintea lor. Adesea, ei nu vor spune „Te iubesc!”, pentru că nu sunt pe deplin convinși că acesta este sentimentul pe care îl trăiesc, chiar dacă au avut momente în care au simțit asta. Preferă să se asigure că ceea ce simt este real înainte de a face o gafă și de a răni pe cineva.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed