Zodiac floral Trandafir

Share

Zodiacul floral pentru Trandafir vizeaza in mod exclusiv persoanele nascute in zilele de 9, 18, sau 27 ale fiecarei luni. Aceasta zodie florala traduce pasiunea, iubirea intensa. Care este semnificatia trandafirului si in ce mod marcheaza acesta personalitatea anumitor oameni care s-au nascut in zilele precizate mai sus? Se pare ca specialistii considera ca exista o legatura intre anumite elemente definitorii pentru floare si firea unor oameni.

Zodiac floral Trandafir

Zodiacul floral pentru Trandafir face o trimitere vizibila catre senzualitatea, pasiunea, modul de a vedea iubirea, lucruri care ii definesc pe cei nascuti sub acest semn zodiacal floral. Se spune ca nu vom putea ramane indiferenti la farmecele persoanelor care se afla sub zodia florala a Trandafirului.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal floral al Trandafirului

Acest articol urmareste sa realizeze o caracterizare la modul general in ceea ce ii priveste pe cei nascuti in zodia Trandafirului. Se poate spune ca nu exista lucruri care se vor potrivi perfect, dar specialistii au realizat anumite studii riguroase prin care s-a ajuns la concluzia asemanarii.

•    In ceea ce priveste relatiile amoroase, persoanele nascute sub semnul zodiacal floral al Trandafirului se vor dovedi extrem de pasionale, extrem de dedicate insa toate aceste lucruri vor fi, din pacate, trecatoare. Nu se vor opri prea mult timp asupra unui partener, tocmai din motivul ca este extrem de important sa simta totul la intensitate maxima. Nu au rabdare sa construiasca ceva, iar clipa casatoriei este una extrem de indepartata pentru multi nativi.

•    Se pare ca acesti nativi vor reactiona mereu dupa impuls si se poate intampla ca, uneori, sa ofere o stare ciudata celor din jur. Deseori, vor fi intelesi gresit si ii vor indeparta oameni din jurul lor, tocmai din cauza acestei atitudini. Persoanele nascute sub semnul zodiacal floral al Trandafirului vor fi implicate in conflicte pe care rareori vor reusi sa le atenueze.

•    In ceea ce priveste relatiile de amicitie, cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt extrem de loiali si se vor dedica in mod complet, tocmai din motivul ca vad mai multa incredere intr-o relatie de prietenie, decat intr-una de iubire.

Cu cine se inteleg cei nascuti in zodia Trandafir:

Pasionalul nativ nascut in zodia florala a Trandafirului se intelege perfect cu un Mac,  deoarece este la fel de inflacarat.

Sfat!
Vorbeam mai sus despre o impulsivitate in ceea ce ii priveste pe nativii acestui semn zodiacal floral. Uneori, este indicat ca acestia sa renunte la orgoliu si sa lase situatia sa revina la normal. Acest lucru inseamna maturitate si totodata ii salveaza de la conflicte. Mai mult de atat, in ceea ce priveste relatiile de iubire, stabilitatea reprezita cheia catre linistea sufleteasca. Chiar daca aceste persoane din zodia Trandafirului iubesc intensitatea trairilor, le sfatuim sa se opreasca la o singura persoana.

In concluzie, zodiacul floral pentru Trandafir ne arata persoane antrenate in orice moment intr-o relatie amoroasa. Ele se vor indragosti mereu si la fel de repede le va trece acest sentiment. Astrologii considera ca aceste persoane nascute sub semnul zodiacal floral al Trandafirului au, de cele mai multe ori, doar senzatia de „indragostire”, iar acel sentiment minunat ii va surprinde abia atunci cand se vor astepta mai putin…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente