Placinta cu pui si sunca este o delicatesa usor de preparat si plina de savoare, o mancare ce se va ridica la inaltimea asteptarilor celor invitati.
De asemenea, placinta cu pui si sunca poate fi preparata cu ocazia unui picnic sau a unui pranz copios si jucaus.Ingrediente pentru placinta cu pui si sunca:
- 2 piepturi de pui
- 500 grame amestec pentru paine
- 100 grame de branza Cheddar
- 100 grame de sunca
- 6 cepe verzi
- 1 ou
- 3 linguri crema de branza
- 2 lingurite de mustar
- faina pentru preset.
Mod de preparare pentru placinta cu pui si sunca:
- Placinta cu pui si sunca este o delicatesa care imbina aromele indraznete cu cele clasice. Pentru a obtine umplutura pentru placinte se vor amesteca sunca, ceapa verde, carnea de pui, branza, mustarul si mirodeniile.Rezultatul se va lasa la rece.
- Se va face si amestecul pentru paine, dupa care se va imparti in zece bucati egale, in cercuri cu diametrul de 12 centimetri.
- Cercurile de coca se vor pune in tavi si se vor lasa la cuptor, dupa ce au fost unse cu oul batut, timp de 30 de minute, pana capata o nuanta aurie.
- Cercurile de coca vor fi umplute cu doua linguri de umplutura si se vor ciupi spre a obtine o forma de floare…
- Se vor servi calde.
Pofta buna!
Citește și: Piept de pui cu sos de portocale