Tocanite

Retete de tocanite delicioase pentru iarna. Invata sa prepari tocanite de post, tocanite de legume si tocanite cu carne. Daca nu stiti ce sa gatiti astazi si timpul nu va avantajeaza deloc, ba chiar va preseaza, este momentul sa alegeti una dintre multele si delicioasele retete de tocanite. Acestea nu numai ca se prepara rapid, dar pot fi obtinute din tot felul de ingrediente, de la carne, la legume, avand posibilitatea de a adapta retetele dupa bunul plac si dupa preferintele proprii. Mai mult decat atat, nu ezitati sa preparati tocanite delicioase atat pentru membrii familiei, cat si pentru musafiri sau prieteni. Veti impresiona pe toata lumea cu un fel de mancare pe cat de simplu, pe atat de impresionant din perspectiva aromelor. Indiferent de ce stiti despre tocanite, ideea pricipala este ca acestea sunt feluri de mancare foarte satioase si variate. Fie ca alegeti sa le preparati dintr-un mix de legume proaspete sau congelate, fie ca alegeti doar o leguma si scoateti maximum de gust de la aceasta, fie ca adaugati si carne in compozitie, tocanita va asigura o masa consistenta si delicioasa. Exista foarte multe retete de tocanite, de la clasica tocanita de cartofi, la cea de hribi, de la cea de mazare cu carne de vita sau de pui si pana la cea de ceapa. In tocanite se adauga, in pricipal, multe legume, astfel incat gustul sa fie unul bun, complex, iar continutul nutritiv sa fie satisfacator. Rosiile, morcovii, ceapa, ciupercile, ardeii, vinetele sau dovleceii sunt doar cateva dintre legumele care merg foarte bine intr-un astfel de preparat. Din tocanite nu trebuie sa lipseasca nici condimentele. Pe langa cele de baza (sare si piper) se pot adauga boia de ardei, chilli, turmeric sau usturoi granulat. Si verdeturile dau o savoarea deosebita, asa ca nu ezitati sa folositi marar, patrunjel si cimbru din belsug. Daca va plac si se potrivesc cu restul ingredientelor, puteti adauga in tocanite si busuioc, rozmarin, frunze de dafin sau oregano. Cand vine vorba de servire, cele mai multe dintre tocanite pot constitui un fel principal satios, mai ales daca acestea contin si carne. Totusi, tocanitele de legume pot fi garnituri foarte potrivite pentru alte feluri de mancare. De asemenea, tocanitele pot fi servite alaturi de diferite salate, de castraveti sau gogosari in otet, de muraturi, varza acra, ridichi sau ardei iuti. Asadar, un fel de mancare de acest gen nu necesita nici o lista de ingrediente prea lunga, nici un timp de preparare indelungat, ci doar un strop de insipiratie si putina indemanare.

Musaca de dovlecei cu carne de pui

Musaca de dovlecei cu carne de pui este o mancare usoara, satioasa, care presupune prepararea unor ingrediente aflate la indemana oricui, rezultatul culinar fiind unul fin si plin de savoare.

Pulpe de pui cu legume in sos de rosii

Tocana de pui cu legume reprezinta reteta ideala pentru familia ta.

Tocanita cu carne de pui si bacon

Tocanita cu carne de pui si bacon poate constitui un pranz consistent, dar si delicos pentru toti membrii familiei, indiferent de ocazie.

Tocanita cu carne de pui si fasole

Tocanita cu carne de pui si fasole reprezinta o reteta culinara sanatoasa si foarte gustoasa, care se poate pastra fara probleme, ceea ce inseamna ca poate fi servita in orice anotimp.

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana

Tocanita cu carne de pui, ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara inedita care imbina gustul aromat al ciupercilor pleurotus (sunt cele mai indicate) cu savoarea inconfundabila a carnii de pui.
error: Alert: Content is protected !!