Modele de rochii de ocazie pentru femei de peste 50 de ani

Share

Femeile sunt extrem de preocupate de alegerea rochiilor pentru ocaziile speciale, iar dacă vorbim de ocazii ca nunti sau botezuri, căutarea va fi și mai intensă.

Deși se spune că adolescentele sau fetele foarte tinere sunt cele mai preocupate de căutarea rochiilor perfecte, se pare că nu este chiar așa.

Femeile de peste 50 de ani sunt cele mai preocupate atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor pentru ocaziile speciale.

De aceea, ne-am gândit că ar fi util să îți prezentăm câteva modele de rochii pentru ocazii speciale pentru femei de peste 50 de ani.

Rochiile scurte

Chiar dacă ai trecut de vârsta de 50 de ani, nu este deloc greșit să alegi pentru o ocazie speciala să porți o rochie scurtă. O astfel de rochie poate arăta extrem de bine pe o femeie de vârstă mijlocie și trebuie purtată neapărat cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

Această rochie poate fi neagră, colorată, simplă sau plină de paiete și de dantelă.

Cu cât vrei să fii mai elegantă, cu atât mai mult ar trebui să optezi pentru o rochie ce conține mai multe tipuri de material. Fie că vorbim de mătase, dantelă, satin sau tulle, cu cât combinația e mai extravagantă, cu atât rochia va arăta mult mai bine.

Rochiile tip creion

Aceste rochii superbe avantajează atât femeile foarte slabe, cât și pe cele mai plinuțe. Lungimea unei astfel de rochii este perfectă, aceasta ajungând până la genunchi. Poate fi considerată o rochie office, dar poate fi purtată și la ocazii speciale dacă este bine accesorizată.

Dacă vrei să achiziționezi o rochie extrem de adaptabilă, pe care o poți purta de mai multe ori și în mai multe circumstanțe, o astfel de rochie în culori neutre este, cu siguranță, cea mai bună alegere.

Rochiile lungi

Aceste rochii sunt cele mai populare și, deoarece există foarte multe modele de astfel de rochii, este greu să te decizi doar la una în momentul în care începi căutarea.

Ține de personalitatea fiecărei femei atunci când alege rochia. Astfel, dacă ești o doamnă sensibilă, boemă și visătoare, ai arăta impecabil într-o rochie lungă, vaporoasă, într-o culoare caldă, deschisă. Ți s-ar potrivi o rochie la baza gâtului cu mâneci lungi și ar fi indicat să nu o accesorizezi cu nimic. Îmbracă-te, ia-ți geanta plic, încalță pantofii stiletto și ești gata să ieși din casă. Cu siguranță vei atrage toate privirile.

Dacă ești o femeie sobră și extrem de serioasă, alege o rochie lungă, neagră, cu detalii din dantelă, tot neagră. Alege să porți un ruj roșu aprins și neapărat pantofii înalți să fie tot roșii, lăcuiți. Nu ai cum să dai greș cu o astfel de rochie, iar toate privirile vor fi ațintite asupra ta…

Chiar dacă se spune că la ocazii speciale ar trebui să ne îmbrăcăm cât mai viu colorat, nu este nimic greșit în a alege să purtăm o rochie lungă, neagră, extrem de elegantă. Dacă aceasta se potrivește perfect personalității tale, cu siguranță vei da lovitura.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news