Home Stiri 11 Soluții pentru a-ți schimba viața

11 Soluții pentru a-ți schimba viața

autor Elena Yvette
370 vizualizari

Societatea actuală este caracterizată de o agitație continuă și fiecare zi este guvernată de stres. Evenimentele pozitive nu mai sunt tratate cu importanță, deoarece frica și pesimismul îți acaparează toată atenția. Există soluții de a ieși din această stare și de a te concentra pe aspectele pozitive ale vieții.

1. Intră în legătură cu sinele tău
Acest lucru se poate realiza ușor prin tehnici de meditație. În 15 minute poți intra într-o stare de relaxare profundă chiar la serviciu, acasă, în autobuz sau oriunde te afli și dispui de cateva momente libere. Tot ce trebuie să faci este să:
– Stai relaxat pe un scaun și să îți imaginezi că este unul foarte comod, chiar dacă nu este;
– Inspiră adânc, conștientizând cum intră aerul în corp și cum iese;
– Gândește-te că fiecare celulă respiră pe măsură ce tragi aer în piept.

2. Plimbă-te în aer liber
Acordă-ți 15 minute din zi pentru a te plimba desculț prin iarbă într-un parc, pentru a realiza o conexiune cu Natura. Astfel vei fi mai optimist.

3. Încearcă terapia prin culori
Încearcă să ai în jurul tău obiecte colorate intens, vei vedea că vor acționa asupra psihicului în mod pozitiv.
– Galbenul stimulează optimismul și încrederea în propriile forțe.
– Roșu favorizează eliminarea energiilor negative și conferă siguranță.
– Albastru dă o stare de calm și încurajează comunicarea.
– Verde simbolizează renașterea, regenerarea și favorizează vindecarea.
– Portocaliu guvernează energia fizică și sexuală.

4. Terapia prin muzică
Sunetele produse de notele muzicale relaxează mintea și ajută la ordonarea gândurilor. Alege muzica ambientală și spirituală pentru a beneficia de energia pozitivă cu care te încarcă vibrațiile sonore produse de aceste melodii!

5. Petrece timp cu copiii
Te poți încărca de optimism și bună dispoziție îmbrățișând un copil.

6. Terapia prin râs
Râsul este benefic pentru deblocarea canalelor energetice, așa că este bine să râzi zgomotos cel puțin zece minute pe zi.

7. Mici ritualuri de purificare a locuinței
Pentru a elimina energia negativă acumulată în casa ta este bine să aprinzi lumânări, deoarece focul consumă tot ce este negativ. În plus, aromaterapia îți stimulează pozitiv simțurile și nu uita să aerisești periodic pentru a permite energiei pozitive să pătrundă în casă.

8. Reia legătura cu copilul tău interior
Este bine din când în când să reiei obiceiuri de când erai copil, ca de exemplu să colorezi ceva, să modelezi ceva din plastilină sau să te dai în leagăn. Astfel vei oferi minții o pauză și te vei elibera de restricții.

9. Presopunctura
Atunci când te simți stresat, masează locul unde degetul mare se îmbină cu degetul arătător sau punctul dintre nas și buze. Vei deveni imediat mai relaxat.

10. Cultivă obiceiuri sănătoase
Odihna suficientă și alimentația corectă trebuie să facă parte din programul zilnic, împreună cu câteva minute dedicate exercițiilor fizice. Consumă apă pentru a curăța organismul de toxine și mănâncă fructe cât mai multe. Pentru o mai bună concentrare, numără pașii în timp ce mergi. Practică recunoștința pentru a-ți menține optimismul!

11. Păstrează ordinea în mediul înconjurător
Dacă ai mereu o stare pesimistă, încordată, este posibil să te afecteze dezordinea din mediul în care trăiești, deoarece aceasta creează blocaje energetice. Odată ce faci ordine în lucruri, elimini ce nu îți folosește, vei respira altfel și vei permite energiei să curgă liberă…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies