HomeStiri Mondene 20 de idei de cadouri pentru femei

20 de idei de cadouri pentru femei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/12/cadouri-pentru-femei.jpeg

Idei de cadouri pentru femei pentru ziua de naștere, pentru Ziua Îndrăgostiților sau pentru alte sărbători.

Se aproprie ziua ei de naștere, Crăciunul sau pur și simplu dorești să îți arăți afecțiunea față de femeia dragă? Iată 20 de idei de cadouri femei cu care nu vei putea da greși niciodată, iar femeile vor adora cadourile pe care le vor primi.

cadouri pentru femei

20 de idei de cadouri pentru femei

  1. Bijuterii

Sunt un cadoul excelent pentru o femeie, deoarece majoritatea femeilor adoră bijuteriile, iar cerceii, brăţările sau colierele le vor face foarte fericite. A grijă însă să alegi bijuteriile în funcție de stilul vestimentar al femeii în cauză; acestea sunt cele mai perfecte cadouri pentru femei.

2. Rochiile sau oricare articol vestimentar

Ce femeie nu iubește hainele, chit că are o colecție impresionantă? Află că articolele vestimentare sunt idei excelente pentru a le face cadou unei femei, de asemenea sunt cadouri practice pe care oricare femeie le va adora.

3. Flori

Chiar dacă ți se pare un cadou banal, florile sunt o idee excelentă pentru a surprinde persoana iubită, mai ales faptul că femeile iubesc florile și privesc acest gest ca pe unul elegant.

4. Ciocolata

Ciocolata este și va rămâne în topul preferințelor când ai în vedere alegerea unui cadou pentru o femeie; femeile iubesc dulciurile și se bucură foarte mult atunci când le primesc.

5. O vacanță

Poți să faci cadou pentru femei și o vacanță, fie ea în doi sau nu, deoarece femeilor le place să călătorească, să descopere lucruri noi și, mai ales, să se relaxeze, iar prin intermediul unei vacanțe vor putea realiza acest lucru.

6. O sesiune de shopping

După cum știm foarte bine, femeile iubesc cumpărăturile foarte mult, iar un alt cadou pentru femei este o sesiune de shopping unde se vor simți în largul lor.

7. O geantă

Gențile sunt un accesoriu nelipsit din garderoba unei femei, așadar este perfect acest timp de cadou pentru femei, deoarece o femeie nu va refuza niciodată o nouă geantă sau poşetă.

8. O cină romantică

Femeile apreciază foarte mult romantismul în cuplu, iar dacă ești în căutarea unui cadou pentru o femeie, află că o cină romantică te poate scoate din această dilemă.

9. Cosmetice

Femeilor le place să se fardeze, așadar nu ezita să iei un cadou pentru o femeie o trusă de cosmetice. Femeia care va primi o trusă de cosmetice va fi foarte încântată de cadoul oferit.

10. Parfum

Parfumurile sunt și ele un element nelipsit de la o femeie, fiind folosite zilnic de către acestea. Poți să cumperi un parfum și să îl oferi cadou pentru o femeie, aceasta va fi foarte încântată de acest dar, deoarece simțurile unei femei sunt foarte dezvoltate și rafinate.

11. Un animal de companie

Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru femei, află că un animăluț de companie este cea mai perfectă idee, deoarece femeile iubesc animăluțele mici și pufoase.

12. O cană personalizată

Un alt cadou pentru femei poate fi o cană personalizată, de exemplu poate să scrie pe aceasta un mesaj drăguț sau numele acesteia; astfel, este un cadou practic și apreciat în același timp.

13. Animal de pluş

Pluşurile sunt, de asemenea, cadouri ideale pentru femei, deoarece acest mic gest le va cuceri instant. Femeilor le plac animăluțele de pluș într-un mod deosebit.

14. Accesorii pentru păr

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru femei, află că acestora le place să-și aranjeze părul, așadar accesoriile pentru păr sunt, de asemenea, cadouri ideale pentru acestea.

15. Un set de oglinzi

Femeilor le place să se privească în oglindă și au nevoie de una peste tot pe unde se află; poți cumpăra unei femei un set de oglinzi, iar acesta va fi unul dintre cadourile pentru femei pe care ele le adoră.

16. Un obiect decorativ pentru casă

Cadourile pentru femei ar trebui să fie lucruri practice, așadar un obiect decorativ pentru casă o va înveseli pe femeia care îl va primi (de exemplu, îi poți cumpăra o vază pentru flori care să arate într-un mod deosebit).

17. Un ceas

Un ceas se asortează mereu oricărei ținute, iar femeilor le place să aibă totul pus la punct; în cazul în care încă nu te-ai hotărât asupra cadoului pentru femei, poți cumpăra un ceas.

18. O pereche de mănuși

Mănușile sunt niște accesorii care nu trebuie să lipsească niciodată din geanta unei femei; astfel, poți cumpăra cadou pentru o femeie o pereche de mănuși și să i le oferi drept dar.

19. Un portfard

Dacă femeilor le place să se fardeze, atunci au nevoie și de ceva în care să-și țină cosmeticele, așadar un portfard este un cadou pentru femei ideal…

20. Un set de relaxare

Un cadou pentru femei excelent este și un set de relaxare care să cuprindă săruri pentru baie, lumânări parfumate, uleiuri esențiale și diverse săpunuri naturale; acest set pentru relaxare îl pot folosi după o zi obositoare de muncă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed