HomeStiri Mondene Adela Popescu, planuri de vacanță cu familia

Adela Popescu, planuri de vacanță cu familia

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Adela Popescu in Stiri Mondene

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, se pregătesc pentru botezul celui de-al doilea copil al lor, care a venit pe lume în luna decembrie a anului trecut. Aceasta a dezvăluit când va avea loc fericitul eveniment, precum și ce planuri de vacanță și-a făcut.

Adela Popescu in Stiri Mondene

Adela Popescu se poate considera o femeie împlinită nu doar pe planul profesional, ci și pe cel personal. În cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a dezvăluit când își va boteza băiețelul și câte persoane vor fi invitate, precum și unde va petrece de Sfintele Paști.

„Facem botez, în sfârșit! Am așteptat să treacă perioada asta cu frigul și acum pare că se încălzește. Vom face botezul la începutul lui mai, am găsit și o locație foarte frumoasă, deci treaba e stabilită. Ultima listă cuprindea aproximativ 80 de invitați, chiar mai mult decât la nuntă. Suntem sociabili! Soțul este important… am și eu relații de conjunctură. De Paște mergem la Șușani, iar în vacanță vom merge în Grecia. Cu doi copii, cu Dumnezeu înainte!”, a spus frumoasa blondă.

În urmă cu ceva timp, frumoasa actriță și cântăreață a povestit într-o altă emisiune de televiziune și despre planurile de vacanță pe care le are pentru restul anului, punctând detalii despre faptul că va fi prima oară când vor călători în străinătate în formulă de patru. Frumoasa blondă a împărțit cu fanii și câteva secrete care ușurează călătoria atunci când sunt prezenți și copiii mici.

„Noi vara asta am ales Grecia, în primul rând, pentru că atunci când ai copil, părerea mea, trebuie să ai o destinație destul de apropiată. Noi am optat de fiecare dată pentru zborul cu avionul, pentru că o oră-două trec mult mai ușor decât 12-13, cât ar fi drumul cu mașina până în Halkidiki. Cu doi copii, este aproape exclus să mergem cu mașina. Se plictisesc, oricât de multe jucării le-ai da. Suntem foarte tare în dubii, pentru că eu mi-am dorit pentru vacanța asta o căsuță. Atunci când ești la hotel ți se impun niște reguli – seara, la cină, trebuie să fii gătit, aranjat, copiii trebuie și ei schimbați și, când ai doi, e foarte complicat. Așa că vrem o căsuță pe plajă, ca la somnul de prânz al copiilor noi să stăm liniștiți pe terasă, să ne continuăm distracția. La hotel trebuie să mă culc lângă ei”, a spus Adela Popescu.

Adela a dezvăluit și că a descoperit, cu ajutorul unei cititoare a blogului său, care este una dintre cele mai bune strategii pentru a îi ține ocupați pe copii în avion, astfel încât atenția să le fie distrasă în timpul zborului…

„Am tot felul de cărticele, pe care le pot lua în bagajul de mână, gustărele, bucățele de fructe cu care îți e permis să treci la security și am descoperit un joc foarte drăguț pe care mi l-a recomandat o cititoare a blogului meu: se iau o sticlă și o coală de hârtie pe care împreună să o rupem și facem biluțe mici pe care să le băgăm în sticlă. Chestia asta m-a ajutat jumătate de oră să stau liniștită în avion, la un moment dat”, a adăugat aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed