HomeStiri Mondene Adela Popescu, probleme în timpul sarcinii. Iată ce s-a întâmplat!

Adela Popescu, probleme în timpul sarcinii. Iată ce s-a întâmplat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 862 views
Adela Popescu, probleme în timpul sarcinii. Iată ce s-a întâmplat! in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva săptămâni, Adela Popescu a spus că este însărcinată cu al treilea copil. Acum, după ce a intrat în al doilea trimestru, burtica de gravidă a început să fie din ce în ce mai vizibilă, iar garderoba trebuie schimbată. Cu toate acestea, unele haine încă îi mai vin și, pe contul ei de Instagram, a făcut haz de necaz de acest lucru.

Adela Popescu, probleme în timpul sarcinii. Iată ce s-a întâmplat! in Stiri Mondene

„Probez ce îmi mai vine. Rochia asta este perfectă pentru burtică”, a spus Adela pe rețelele sociale. Cu toate acestea, fericirea de pe chipul ei este vizibilă și se bucură la maximum de această perioadă minunată pe care o traversează.

În urmă cu puțin timp, Adela a făcut public și sexul bebelușului. Spre marea surprindere a tuturor, aceasta va avea tot un băiat, dar acest lucru o bucură nespus de mult. În plus, colega lui Cove a declarat că mereu a vrut să fie mamă de băiat, iar acest lucru i s-a îndeplinit și la a treia sarcină.

Adela Popescu, probleme în timpul sarcinii. Iată ce s-a întâmplat! in Stiri Mondene

„Cel mai amuzant este că e tot băiat. (…) Noi ni l-am dorit foarte mult. Eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Mi se pare cel mai tare lucru să fii regina lor”, a spus Adela în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit celor de la cancan.ro.

La fel ca în cazul celei de-a treia sarcini, Adela a plecat mai devreme din platoul emisiunii Vorbește Lumea, pentru a nu-și pune sarcina în pericol. Despre acest lucru a vorbit cu cei de la libertateapentrufemei.ro. „Eu am ales să renunț la emisiune la recomandarea medicului, când încă mă simțeam bine. Undeva, în capul meu, nu înțelegeam de ce, dacă nu am nicio problemă să stau tolănită pe canapea, în loc să-mi beau cafeaua alături de telespectatori.

Adela Popescu, probleme în timpul sarcinii. Iată ce s-a întâmplat! in Stiri Mondene

Asta a durat cam o lună. Apoi, fix când m-am relaxat, am și născut, dar, chiar și asa, următoarele luni au fost de vis. Bebelușul era cuminte, dormea și mânca; eu, muuult mai relaxată decât la Alexandru, fără sentimentul că stau degeaba, deși cam asta făceam. Alexandru, la grădiniță, tati, cu treabă prin oraș, eu cu bebe, liniștiți acasă, urmărind seriale sau citind. Supeeerb! Treaba s-a complicat când Andrei a început să se ridice în picioare și să-și ceară drepturile”, a spus soția lui Radu Vâlcan pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed