HomeStiri Mondene Adela Popescu și-a schimbat radical imaginea. Cum arată acum

Adela Popescu și-a schimbat radical imaginea. Cum arată acum

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Adela-Popescu-si-a-schimbat-radical-imaginea.-Cum-arata-acum-1.jpeg

Adela Popescu, în vârstă de 32 de ani, a recurs la o schimbare radicală de look. Aceasta este extrem de încântată de transformare și putem spune că i se potrivește de minune!

Adela Popescu si-a schimbat radical imaginea. Cum arata acum 1 in Stiri Mondene

Schimbarea pe care a făcut-o necesită mult curaj, întrucât a optat pentru o culoare a părului complet diferită față de ce obișnuia să poarte.

Adela Popescu a renunțat la șatenul clasic pe care l-a purtat foarte mult timp și l-a înlocuit cu un  balayage blond, o nuanță asemănătoare cu cea pe care a avut-o atunci când s-a lansat în telenovele.

Adela Popescu si-a schimbat radical imaginea. Cum arata acum 2 in Stiri Mondene

Adela Popescu s-au întors recent din vacanța pe care au petrecut-o în Bali împreună cu soțul său, Radu Vâlcan, și cei doi băieței ai lor, Alexandru (trei ani) și Andrei (șapte luni).

„Interesant de povestit nu e despre locurile minunate din Bali, puteţi citi despre ele pe site-urile de specialitate, ci despre cât de bine ne-a făcut nouă, ca familie, această vacanţă inopinată, cât de firesc ni s-a părut totul.

De ce? Pentru că am plecat amândoi de acasă foarte asumați că vrem să facem asta.

Că ne-am dorit foarte tare, că ne plăcea atât de mult ce vedeam în jur, încât nu mai era loc de dat prea mare importanţă mârâielii lui Alexandru şi durerii de gingii a lui Andrei.

Au fost momente mult mai grele cu ei doi la noi în sufragerie. Dacă acasă ştii că poţi pasa responsabilitatea, acolo eram doar noi, cu responsabilităţi egale.

Şi totul a funcționat foarte bine, s-a format un aluat fain din care făceam parte toţi”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

„În serile lungi şi calde, după ce adormeau copiii, stăteam şi povesteam de peste zi şi ne dădeam seama că nu găseam nici măcar un lucru pe care l-am fi făcut în plus, dar nu am putut din cauza copiilor.

Am făcut chiar un traseu anevoios de nouă km, pe malul unui râu. Sigur, ar fi fost mai simplu de făcut fără copii, dar deloc imposibil alături de ei.

Aici vreau să îi ridic măcar bustul statuii lui Radu, care a cărat săracu’ zi de zi copiii şi în spate, şi în braţe, şi în cărucior, peste tot fără să se plângă”, a mai precizat actrița…

Surse: viva.ro, click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed