HomeStiri Mondene Simona Gherghe a pus capăt speculațiilor despre revenirea la „Acces Direct”: „Am preferat să aflați de la mine, nu din surse”. Ce a anunțat vedeta

Simona Gherghe a pus capăt speculațiilor despre revenirea la „Acces Direct”: „Am preferat să aflați de la mine, nu din surse”. Ce a anunțat vedeta

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 931 views
Simona Gherghe a pus capat speculatiilor despre revenirea la „Acces Direct” „Am preferat sa aflati de la mine, nu din surse”. Ce a anuntat vedeta in Stiri Mondene

Simona Gherghe a decis să pună capăt speculațiilor referitoare la posibila sa revenire în calitate de prezentatoare a emisiunii Acces Direct.

Simona Gherghe a pus capat speculatiilor despre revenirea la „Acces Direct” „Am preferat sa aflati de la mine, nu din surse”. Ce a anuntat vedeta in Stiri Mondene

Aceasta nu va reveni la Acces Direct și a clarificat totul în mediul online, pe data de 13 august 2019, oferind și argumentele care stau la baza deciziei sale.

„De pe frontul de «mămicie», aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din «surse».

Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment.

Dragii mei prieteni, misiunea mea la «Acces Direct» s-a încheiat”, a scris Simona Gherghe pe conturile sale de socializare.

Aceasta și-a informat fanii că decizia de a nu se întoarce la Acces Direct îi aparține în întregime, dar și-a asigurat fanii că nu va părăsi postul Antena 1, ci se va implica într-un proiect nou din grila de toamnă.

„Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări.

Au fost nouă ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine.

Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe.

Cât despre mine, după aproape nouă ani de știri și alți nouă de divertisment și news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunța la televiziune.

Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știți, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă. 🙂

Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a adăugat Simona Gherghe…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed