Adelina Pestrițu și-a făcut un cadou îndrăzneț de ziua ei

Share

Adelina Pestrițu a dat o fugă peste Ocean pentru a-și sărbători ziua de naștere. În loc de o petrecere cu sute de invitați, aceasta a ales câteva călătorii, dar și un nou tatuaj.

adelina-pestritu-si-facut-un-cadou-indraznet-de-ziua-ei

Adelina Pestrițu a plecat la Miami pentru a-și aniversa cei 30 de ani. Fosta prezentatoare tv le-a dat vestea fanilor chiar înainte de plecare, informându-i că anul acesta nu mai vrea o petrecere extravagantă, ci că va petrece alături de câțiva prieteni apropiați, atât români, cât și americani.

„Dacă anii precedenți am dat petreceri cu 200-300 de invitați, mai ceva ca la nuntă, pentru acest nou capitol din viața mea am ales să plec în Statele Unite ale Americii, la Miami mai exact, unde mă așteaptă câțiva prieteni de suflet, români și americani, care, atunci când i-am anunțat că voi veni să mă serbez acolo, deja au făcut planul de distracție și călătorii. Sunt câteva obiective turistice pe care nu le-am bifat atunci când am mai fost, dar de data aceasta sunt cap de listă”, a spus Adelina.

Aflată în Miami, Adelina Pestrițu nu a ratat ocazia de a-și face și un cadou inedit. Acesta și-a făcut un nou tatuaj, cel cu numărul 20. Imediat ce a fost gata, ea le-a dat vestea cea mare fanilor, postând o fotografie cu rezultatul.

adelina-pestritu-si-facut-un-cadou-indraznet-de-ziua-ei1

„Odată cu schimbarea prefixului, m-am hotărât să-mi fac un cadou de care să-mi amintesc tot timpul, de acum înainte. Tatuajul cu nr. 20, și-a făcut loc în viața mea. Welcome”, a scris vedeta în descrierea postării…

Părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii au apreciat schimbarea, alții au criticat-o pentru decizia ei. „Felicitări, ești superbă, ignoră răutățile”, „Sunt superbe tatuajele, felicitări”, „Oh, mie îmi plac mult tatuajele, îți stă super bine, deci nu te lua după alții. Ești frumoasă”, „Încet, încet începi să te transformi dintr-o femeie frumoasă într-un băiețel tatuat”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fani.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news