HomeStiri Mondene Adriana Bahmuțeanu a comentat reacția acidă a Magdei Vasiliu la adresa cuplului Brigitte și Florin Pastramă: „Ce-o fi apucat-o?”

Adriana Bahmuțeanu a comentat reacția acidă a Magdei Vasiliu la adresa cuplului Brigitte și Florin Pastramă: „Ce-o fi apucat-o?”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 971 views
Adriana Bahmuteanu a comentat reactia acida a Magdei Vasiliu la adresa cuplului Brigitte si Florin Pastrama „Ce-o fi apucat-o” in Stiri Mondene

Fosta prezentatoare TV Magda Vasiliu și-a exprimat, de curând, părerea într-un mod foarte dur la adresa cuplului Brigitte și Florin Pastramă, spunând, printre altele: „Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd”.

Adriana Bahmuteanu a comentat reactia acida a Magdei Vasiliu la adresa cuplului Brigitte si Florin Pastrama „Ce-o fi apucat-o” in Stiri Mondene

Adriana Bahmuțeanu a luat imediat atitudine și a scris pe pagina personală de Facebook ceea ce simte cu privire la reacția Magdei, considerând-o total nepotrivită și luând apărarea lui Brigitte și lui Florin Pastramă, precizând în același timp că dragostea dintre două persoane, oricare ar fi ele, nu merită judecată, ci aplaudată.

„Reacția Magdei Vasiliu e mai penibilă că bățu-n baltă!!! Ce-o fi apucat-o, nu știu, mai ales că Magda, o persoană greu încercată de viață și boala băiețelului ei, ar fi trebuit să fie empatică, sensibilă și în niciun caz să pună etichete sau să judece persoane pe care nu le cunoaște personal sau de care n-a auzit decât la jurnalele de știri. Până la urmă, nu suntem toți la fel, nu vorbim, nu ne comportam și nu ne îmbrăcam la fel, iar dragostea, indiferent de cât de mult ar dura ea sau nu, merită aplaudată!!!

N-am înțeles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au îndrăgostit, trăiesc o viață de lux și se mai ciondănesc, ca în orice cuplu!!! Ce n-a învățat Magda este că presa tabloid și implicit majoritatea populației vor fi tot timpul fascinate de astfel de povești, oamenii vor fi curioși să afle picanterii despre personajele mondene și că, până la urmă, nu ne învârtim toți în aula Academiei, ci, mai degrabă, în cluburile de fițe din Mamaia, unde poate fi văzută, câteodată, și celebra avocată a lui Mazăre (o doamnă, de altfel, tobă de carte) pusă pe distracție după o zi grea de instanțe!!! E dreptul ei!!! P. S.: Ochelarii sunt «misteaux»!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed