HomeStiri Mondene Sânziana Buruiană trece prin momente dificile: „Parcă totul se sfârșește”

Sânziana Buruiană trece prin momente dificile: „Parcă totul se sfârșește”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 928 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Sanziana-Buruiana-trece-prin-momente-dificile-„Parca-totul-se-sfarseste”.jpeg

Este o perioadă extrem de grea pentru Sânziana Buruiană și mama acesteia. Tatăl vedetei trece printr-o situație similară cu cea prin care a trecut și Gabriel Cotabiță și este internat la secția de Terapie Intensivă.

Sanziana Buruiana trece prin momente dificile „Parca totul se sfarseste” in Stiri Mondene

Într-un interviu pe care l-a acordat de curând pentru Agenția VIP, Sânziana Buruiană a explicat care este starea de sănătate a tatălui său după ce a fost operat și a precizat că speră la o minune. Nimeni nu a bănuit că tatăl său are probleme cu inima, iar ceea ce s-a petrecut le-a luat cu totul prin surprindere, devastându-le.

„De câteva săptămâni bune, viaţa mea a devenit un coşmar. Se împarte între spital şi biserică. Abia ieri ce am reuşit şi eu să fiu un pic mai fericită, de ziua mea. În rest e foarte greu. De când e tata la spital, parcă totul se sfârşeşte. Nu ştiu ce să fac, ne gândim, căutăm soluţii…

Încercăm tot felul de lucruri. Cea mai importantă este credinţa în Dumnezeu şi cred că el ne ajută şi nu ne lasă niciodată la greu. Rugăciunile sunt cele mai important. În primul rând, Dumnezeu. Apoi, grija medicilor care îl îngrijesc.

Vreau să le mulţumesc pe această cale. E o lună de zile de când a fost operat. A fost o operaţie extrem de grea, cea mai grea operaţie la inimă. Nu ştiam că are probleme cu inima, s-a întâmplat deodată, de la o tensiune foarte mare. I s-a făcut rău, dar a plecat pe picioarele lui.

A chemat mama Salvarea şi el era pe picioarele lui. Nu credeam că e atât de gravă situaţia. Am fost luaţi prin surprindere pentru că nu ştiam să aibă probleme. Până la urmă, am ajuns la o operaţie grea, extrem de rară, pe care medicii din România au reuşit să o facă cu brio. Sunt şanse de 50% de reuşită… Cel mai trist lucru a fost să a trebuit să semnăm pentru această operaţie, dar a fost singura şansă de salvare”, a declarat Sânziana Buruiană.

„Medicii şi-au dat seama că este vorba de inimă, l-au băgat la analize, radiografii, până şi-au dat seama că trebuie operat de urgenţă. I s-a rupt o arteră foarte importantă şi a trebuit să se intervină în 24 de ori, pentru că era risc de moarte. După această operaţie, el nu s-a mai trezit…

A fost o operaţie de şase ore. De atunci este în comă. Abia ieri a reuşit să dea primele semne, să deschidă ochii… Pe mine, de ziua mea, m-a bucurat mult. Încă nu a ieşit din această situaţie, dar starea lui este stabilă şi noi ne rugăm. În fiecare seară facem rugăciuni şi sperăm la o minune”, a adăugat aceasta.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed