HomeStiri Mondene Agresoarea Mirelei Vaida a acționat în deplină cunoștință de cauză

Agresoarea Mirelei Vaida a acționat în deplină cunoștință de cauză

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 912 views
Agresoarea Mirelei Vaida a acționat în deplină cunoștință de cauză in Stiri Mondene

Agresoarea Mirelei Vaida a fost supusă unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentatoare chiar în platoul emisiunii Acces Direct.

Agresoarea Mirelei Vaida a acționat în deplină cunoștință de cauză in Stiri Mondene

Potrivit celor de la spynews.ro, rezultatul a arătat că femeia a fost conștientă în momentul respectiv. Mai mult decât atât, femeia a spus, de mai multe ori, că, dacă Mirela nu îi va returna banii, o va omorî. Cu toate acestea, s-a confirmat faptul că, de fapt, persoana pentru care venise la emisiune era Simona Gherghe, fosta prezentatoare de la Acces Direct.

În urmă cu o săptămână, Mirela a avut prima aparițe în cadrul emisiunii de când incidentul a avut loc. Aceasta a mărturisit că primește mesaje de amenințare de mult timp, dar niciodată nu le-a luat în serios.

Agresoarea Mirelei Vaida a acționat în deplină cunoștință de cauză in Stiri Mondene

„Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.

Mirela Vaida, primele declarații despre sarcina cu gemene: „Avem și nume pentru ele” in Stiri Mondene

Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție. Nu suntem dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dumneavoastră, faceți ce vreți în mediul online, dar, când sunt atacată și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am trei copii de crescut (…). Cine suntem noi să ne judecăm, să ne omorâm pe stradă, să nu mai avem pic de empatie?”, a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii pe care o prezintă…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed