HomeStiri Mondene Alex Bodi a dat cărțile pe față. A spus care este motivul real al despărțirii de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a dat cărțile pe față. A spus care este motivul real al despărțirii de Bianca Drăgușanu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Alex-Bodi-a-dat-cartile-pe-fata.-A-spus-care-este-motivul-real-al-despartirii-de-Bianca-Dragusanu-6.jpg

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit chiar pe 1 septembrie, când ar fi trebuit să se bucure de cei doi ani de relație. Deși aveau motiv de sărbătoare, aceasta a decis să pună punct poveștii de iubire dintre ei, iar Alex Bodi a spus care este motivul real al separării lor.

Alex Bodi a dat cărțile pe față. A spus care este motivul real al despărțirii de Bianca Drăgușanu in Stiri Mondene

Se pare că Bianca s-a supărat pe omul de afaceri deoarece acesta a vrut să plece din România, dar nu a vrut să o ia și pe ea. Deoarece acest lucru nu s-ar fi întâmplat pentru prima dată, blondina a fost sigură că Alex se va întoarce la fosta sa iubită, Daria Radionova.

Alex Bodi a dat cărțile pe față. A spus care este motivul real al despărțirii de Bianca Drăgușanu in Stiri Mondene

„Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine. Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici, unde sunt eu. Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”, a spus afaceristul.

Alex Bodi a dat cărțile pe față. A spus care este motivul real al despărțirii de Bianca Drăgușanu in Stiri Mondene

După ce a pus punct relației, fosta soție a lui Victor Slav a spus că despărțirea este una definitivă. „Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a spus aceasta, conform celor de la Spynews.ro…

Mai mult decât atât, în urmă cu ceva timp, Drăgușanu afirmase că Alex este iubirea vieții sale și că urmează să facă nunta, în viitorul apropiat.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed