HomeStiri Mondene Alex Velea a dezvăluit cum i-a dat Antonia vestea că urmează să fie tătic

Alex Velea a dezvăluit cum i-a dat Antonia vestea că urmează să fie tătic

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 709 views
alex-velea-dezvaluit-cum-dat-antonia-vestea-ca-urmeaza-sa-fie-tatic in Stiri Mondene

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. De curând, în cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a dezvăluit cum i-a spus partenera lui de viață că urmează să aibă un copil.

alex-velea-dezvaluit-cum-dat-antonia-vestea-ca-urmeaza-sa-fie-tatic

Deși în acte încă figurează drept soția lui Vincenzo Castellano, erau despărțiți atunci când a început relația cu Alex Velea. Antonia și Alex susțin că s-au înțeles mereu de minune și și-au dorit foarte mult copii. Până acum, doi băieți au venit în familia lor, Dominic și Akim, iar Antonia spune că mereu și-a dorit trei copii. Ea mai are o fetiță din prima căsătorie, care se numește Maia și locuiește alături de tatăl ei în Italia.

„De mică mi-am dorit trei copii. Aveam multă dragoste de dăruit și nu aveam cui să o dau… se întâmplă să ne despărțim, nu doresc nimănui asta, eu sunt de părere că un copil trebuie să crească cu ambii părinți…”, a declarat Antonia în cadrul emisiunii „Uite cine dansează!”, de la Pro TV.

În cadrul aceluiași show, Alex Velea a dezvăluit cum l-a anunțat partenera lui de viață că urmează să aibă un copil și cât de mult l-a susținut aceasta în tot acest timp.

„Antonia e și mai frumoasă pe interior decât este pe exterior. Aveam 29 de ani când mi-a adus testul de sarcină și mi-a spus: «S-a întâmplat ce ți-ai dorit, să ai un copil până la 30 de ani». Antonia m-a ajutat în absolut tot”, a afirmat Alex Velea…

Deși au o relație de mai mulți ani și doi copii împreună, Alex Velea și Antonia nu sunt căsătoriți și în acte. Cei doi nu au putut face acest lucru pentru că artista încă nu divorțase de fostul soț, Vincenzo Castellano, din cauză că cei doi nu reușiseră să stabilească detaliile legate de custodia fetiței lor.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed