HomeStiri Mondene Alexandru Cumpănașu, luat în derâdere de către Mircea Badea: „Mă găsiți atrăgător?”

Alexandru Cumpănașu, luat în derâdere de către Mircea Badea: „Mă găsiți atrăgător?”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 948 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Alexandru-Cumpanasu-luat-in-deradere-de-catre-Mircea-Badea-„Ma-gasiti-atragator-3.jpg

Ieri seară, Alexandru Cumpănașu și Mircea Badea au intrat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, în direct. Cei doi și-au aruncat mai multe replici înțepătoare, după ce tot scandalul a început din cauza lui Cumpănașu.

Persoane importante din stat au criticat modul în care Alexandru Cumpănașu se expune în mediul online. Pe Tik Tok, bărbatul a făcut o serie de acuzații compromițătoare, iar multă lume, în acest moment, este împotriva sa. Acuzațiile la adresa lui nu se mai opresc și, de data aceasta, acuzatorul este chiar o tânără.

Alexandru Cumpănașu, luat în derâdere de către Mircea Badea „Mă găsiți atrăgător” in Stiri Mondene

Respectiva adolescentă susține că, în perioada în care era elevă, Cumpănașu i-ar fi făcut mai multe propuneri indecente. Cum fiecare persoană are dreptul la replică, acuzatul a fost invitat în emisiunea difuzată la Antena 3, pentru a-și spune și el punctul de vedere.

Alexandru Cumpănașu, luat în derâdere de către Mircea Badea „Mă găsiți atrăgător” in Stiri Mondene

Mircea Badea nu s-a putut abține și a început discuția cu o replică sarcastică: „Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios, acum că v-am abordat mai…”. În acel moment, Cumpănașu nu s-a pierdut cu firea, dar a reacționat imediat, oferind un răspuns la fel de interesant. „Pentru comunitatea LGBT, cred că da. Încă nu mi-am schimbat orientarea sexuală. Dacă întrați pe Tok Tok și faceți duet cu mine, cu siguranță jurnaliștii vor spune că noi avem o relație și m-am dat la dumneavoastră”, a declarat acesta.

Alexandru Cumpănașu, luat în derâdere de către Mircea Badea „Mă găsiți atrăgător” in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, în cadrul aceleiași emisiuni, bărbatul și-a recunoscut vina, declarând că nu acesta a fost scopul contului său. După spusele sale, acesta a fost îndrumat de către fiica lui să își facă un cont pe Tik Tok și a acceptat pentru a face un bine societății…

Se pare că bărbatul ar fi încercat să educe tinerii, dar, câteodată, reacțiile sale au fost destul de violente, motiv pentru care cei din jur l-au acuzat de instigare la ură.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed