Kim Kardashian și Kanye West au decis să divorțeze

Share

Nici bine nu a început anul 2021, căci deja primul divorț s-a anunțat. După aproape un deceniu de căsnicie, Kim Kardashian și Kanye West vor divorța. Zvonurile începuseră să circule încă de anul trecut, dar iată că, în cele din urmă, inevitabilul s-a produs.

După mai multe încercări de a-și salva căsnicia, povestea dintre ei pare să fi ajuns la final. Kim și Kanye nu vor mai forma o familie, spre marea dezamăgire a sutelor de milioane de fani. Mai multe persoane apropiate familiei au confirmat aceste zvonuri, iar despărțirea este mult mai aproape decât s-ar crede.

Cuplul a trecut prin mai multe conflicte de-a lungul timpului, dar nimeni nu credea că aceștia vor ajunge să se despartă. Problemele din căsnicia lor au început să apară încă de anul trecut și nicio tentativă de a remedia situația nu a funcționat, iar tot ceea ce au făcut a fost să amâne inevitabilul, potrivit The Sun.

Laura Vasser este avocata preferată a vedetelor, iar aceasta o va reprezenta și pe cea mai cunoscută membră a familiei Kardashian. „Sunt aproape de un acord mediat de avocata Laura Vasser”, au spus persoane apropiate femeii de televiziune, potrivit celor de la The Sun.

În vara anului trecut, Kanye a avut un moment de bipolaritate în fața a sute de fani, când a dezvăluit că a vrut ca primul său copil să nu se nască și a încercat să o convingă pe Kim să avorteze. După scandalul care a rezultat, soția sa a încercat să remedieze situația, apărându-l în mod public.

„Cei care înțeleg boala mintală sau tulburarea compulsivă știu că familia nu are putere (asupra bolnavilor) decât dacă sunt minori. Cei care nu sunt conștienți sau nu o văd de departe pot face judecăți și nu înțeleg că este în sarcina individului să ceară ajutor, orice ar încerca familia și cei dragi. Cei care îl cunosc pe Kanye știu că cuvintele sale nu sunt întotdeauna aceleași cu intențiile lui”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, potrivit celor de la hotnews.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news