HomeStiri Mondene Speak a oferit noi detalii despre sezonul 9 din „Chefi la cuțite”

Speak a oferit noi detalii despre sezonul 9 din „Chefi la cuțite”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Speak-a-oferit-noi-detalii-despre-sezonul-9-din-„Chefi-la-cutite-3.jpg

În urmă cu aproximativ două luni, au început filmările pentru noul sezon de la Chefi la cuțite. Deoarece Gina este însărcinată, Speak a fost chemat ca ajutor și, acum, a spus când va începe noul sezon.

Speak a oferit noi detalii despre sezonul 9 din „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Întrebat de fani când se va difuza primul episod, acesta a spus că peste două luni: „Va fi în grila de primăvară 2021”. Chiar și Gina Pistol a oferit câteva informații, spunând că acest sezon va fi la fel de impresionant ca cel anterior. „S-a mai încheiat un sezon de «Chefi la cuțite», dar știu că mulți m-ați întrebat «Și noi acum ce o să facem?». O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a încheiat”, a mărturisit iubita lui Smiley.

Speak a oferit noi detalii despre sezonul 9 din „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Speak și-a crescut popularitatea datorită participării în show-ul Asia Express, difuzat tot de Antena 1. Experiența a fost una extrem de grea pentru toți concurenții și, în cadrul unui interviu acordat celor de la unica.ro, a povestit ce a făcut după terminarea filmărilor.

„Păi, două luni după ce m-am întors din «Asia Express» nu am putut să mai vorbesc cu nimeni. Stăteam în casă așa cum stau acum. Nu făceam nimic. Nu puteam să mă apuc de nimic. Nu mai ieșeam din casă, nu-mi mai plăceau spațiile deschise, nu mai puteam să vorbesc cu nimeni.

Speak a oferit noi detalii despre sezonul 9 din „Chefi la cuțite” in Stiri Mondene

Cred. Eram epuizat. Psihic, eram epuizat. Ieșeam din casă, mă duceam la supermarket și atât. Am fost la două evenimente și am stat fix trei minute. N-am mai pățit asta niciodată, eu, de felul meu, am energie, dar nu… Am avut momente de panică: «Aoleu, nu mai pot să mă apuc de nimic». Dar mi-am revenit. Am forțat-o”, a spus logodnicul Ștefaniei…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed