Alina Pușcaș este însărcinată pentru a treia oară

Share

Actrița Alina Pușcaș, în vârstă de 33 de ani este îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Te cunosc de undeva!” și are o căsnicie minunată alături de medicul stomatolog Mihai Stoenescu, ce are 43 de ani. Aceștia au împreună un băiat, Alexandru (de trei ani) și o fată, Melissa Antonia (de patru ani), iar de curând au primit vestea că frumoasa brunetă este din nou însărcinată.

Vestea cea mare i-a luat prin surprindere pe cei doi, pentru că a fost ceva neplanificat. Cuplul dorea să mai aibă încă un copil, dar ar fi vrut să mai aștepte până la primăvara acestui an. Cu toate acestea, sunt nespus de fericiți că s-a întâmplat, deoarece se simt binecuvântați că familia lor se va mări. Cu această ocazie, Alina Pușcaș a acceptat să facă primele declarații în legătură cu cea de-a treia sarcină.

„Am fost surprinși, pentru că foloseam contraceptive și totuși s-a întâmplat să rămân însărcinată. Noi aveam de gând să renunțăm la pastile prin martie sau aprilie, dar iată că Providența a dorit altceva și a grăbit cu câteva luni minunea”, a spus frumoasa brunetă.

Vedeta este însărcinată în cincisprezece săptămâni și, spre deosebire de primele două sarcini, care au fost ușoare, cea de acum i-a provocat stări de rău, dar analizele făcute ulterior i-au spulberat grijile că ar putea suferi de vreo afecțiune. Sănătatea acesteia este una de fier, întrucât analizele i-au ieșit cât se poate de bine, iar disconfortul pe care îl mai resimte este normal în cazul femeilor însărcinate.

„E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată. Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel”, a completat Alina…

Aceasta a mărturisit și ce sex își dorește să aibă al treilea copil și care a fost reacția soțului său când i-a spus că este din nou însărcinată: „El a fost absolut înnebunit de veste. Mai ales în primele două săptămâni din momentul în care am aflat cred că-mi spunea zilnic, de câteva ori, cât de mult și-a dorit și al treilea copil. Cert e că orice îmi doresc se materializează, dar, recunosc, nu sunt pretențioasă sau mofturoasă. (…) Dorința este de a avea un băiețel și, sincer, nu am simțit în vreun fel ceva legat de sexul copilului. Lumea din jur ar spune că sarcinile «mofturoase» ar prevesti o fetiță (râde). Rămâne de văzut”.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news