Home Stiri Andreea Marin are, din nou, probleme de sănătate

Andreea Marin are, din nou, probleme de sănătate

autor Negriu Elena
170 vizualizari

Cunoscuta și îndrăgita Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, se află iarăși într-o etapă mai grea a vieții sale, deoarece are probleme cu sănătatea și a fost nevoită să apeleze din nou la ajutorul medicilor.

2

După ce anul trecut a suferit probleme la coloană și a necesitat o intervenție chirurgicală în urma căreia se recuperase și începuse să facă mai mult sport și să țină anumite cure, printre care și una de detoxifiere, de data aceasta s-a accidentat la un picior în timp ce începea exercițiile fizice în sala de fitness, deoarece s-a grăbit și nu a fost atentă, iar pentru o vreme va trebui să se adapteze situației și să își schimbe stilul de viață, pentru că acum are nevoie de repaos, după ce a stat o zi la pat, cu piciorul imobilizat.

„Nu am avut răbdarea să fac încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit «cățelușul șchiop», abia puneam piciorul în pământ. Nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-așa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretching-ul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă, dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare. 🙂 Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar «împachetată» temeinic de acum înainte. Mea culpa!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook…

Fosta prezentatoare TV urmează în prezent kinetoterapie și este în refacere.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies