HomeStiri Mondene Andreea Marin are, din nou, probleme de sănătate

Andreea Marin are, din nou, probleme de sănătate

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Andreea-Marin-.jpg

Cunoscuta și îndrăgita Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, se află iarăși într-o etapă mai grea a vieții sale, deoarece are probleme cu sănătatea și a fost nevoită să apeleze din nou la ajutorul medicilor.

Andreea Marin in Stiri Mondene

După ce anul trecut a suferit probleme la coloană și a necesitat o intervenție chirurgicală în urma căreia se recuperase și începuse să facă mai mult sport și să țină anumite cure, printre care și una de detoxifiere, de data aceasta s-a accidentat la un picior în timp ce începea exercițiile fizice în sala de fitness, deoarece s-a grăbit și nu a fost atentă, iar pentru o vreme va trebui să se adapteze situației și să își schimbe stilul de viață, pentru că acum are nevoie de repaos, după ce a stat o zi la pat, cu piciorul imobilizat.

„Nu am avut răbdarea să fac încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat. La început am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a doua zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit «cățelușul șchiop», abia puneam piciorul în pământ. Nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-așa! Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretching-ul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă, dacă sunteți grăbiți ca și mine. Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare. 🙂 Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar «împachetată» temeinic de acum înainte. Mea culpa!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook…

Fosta prezentatoare TV urmează în prezent kinetoterapie și este în refacere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed