HomeStiri Mondene Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț

Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 988 views
Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț (3) in Stiri Mondene
  • Alina Sorescu a luat decizia de a divorța de Alex Ciucu, după mai mulți ani de relație.
  • Aceasta a depus actele la începutul anului, după ce s-a zvonit mult despre o posibilă despărțire.
  • Acum, artista a luat o decizie radicală care le-a implicat și pe fetele cuplului.

În urmă cu mai multe săptămâni, s-a aflat faptul că Alina Sorescu divorțează. Zvonurile despre despărțirea dintre cei doi au tot circulat ceva timp, însă acestea au fost confirmate abia de curând.

La câteva săptămâni de când s-a aflat de despărțirea celor doi, Alina Sorescu a mărturisit ce decizie a luat în plin proces de divorț.

Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț (1) in Stiri Mondene

Ce a decis Alina Sorescu?

„Sunt într-o zonă superbă, nu degeaba îi spune Toscana de România, pentru că este o zonă aflată în zona Valea Călugărească, Dealu Mare, o zonă viticolă cunoscută, și este un complex super, după cum vedeți un lac foarte frumos în spatele meu, sunt niște căsuțe în care ne-am cazat, exact ca din povești, colorate.

Fetițele sunt foarte fericite că avem un astfel de loc, se bucură de piscină, ne jucăm, sunt fericite că suntem în vacanță, ca toți copiii. Stăm câteva zile, în vara asta am decis să plecăm de mai multe ori, mai multe plimbări mai scurte”, a spus aceasta la Antena Stars.

Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț (2) in Stiri Mondene

Artista vede divorțul ca pe o oportunitate

Alina Sorescu este o fire extrem de discretă, însă a făcut câteva afirmații despre divorțul prin care trece. Deși este o fire puternică, aceasta a recunoscut faptul că, pe alocuri, este și ea afectată de ceea ce se întâmplă, așa cum ar fi și normal.

Cu toate acestea, cântăreața declară că vede totul ca pe o oportunitate de dezvoltare proprie, deoarece susține că trebuie să învețe o lecție importantă în urma evenimentelor care au loc.

Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț (4) in Stiri MondeneMai mult decât atât, Alina a mărturisit faptul că este conștientă de faptul că are o putere mult mai mare decât ar fi crezut și, de asemenea, este convinsă că intuiția ei este ceea ce trebuie și nu are de gând să se uite înapoi.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed