Home Stiri Alina Sorescu își deschide sufletul și vorbește despre divorț: „E un moment din care trebuie să învăț”

Alina Sorescu își deschide sufletul și vorbește despre divorț: „E un moment din care trebuie să învăț”

autor Mirela
114 vizualizari
  • Alina Sorescu a anunțat că divorțează de Alexandru Ciucu, după 14 ani de relație.
  • Aceasta a luat decizia finală și nu vrea să dea înapoi, motiv pentru care a și depus actele.
  • Acum, la ceva timp de când a dat vestea, artista a făcut câteva declarații despre cele întâmplate.

După o perioadă destul de îndelungată în care s-a zvonit că Alina Sorescu și Alex Ciucu divorțează, artista a recunoscut acest lucru. Cântăreața a mărturisit că a depus actele de divorț și că așteaptă ca procesul să înceapă. Aceasta a și câștigat de două ori procesul pentru custodia celor două fete.

Acum, prezentatoarea a făcut câteva declarații despre cele întâmplate, dar a vorbit destul de general despre cele ce s-au întâmplat, preferând, în continuare, să nu dezvăluie prea multe lucruri din viața personală.

Ce spune Alina Sorescu despre divorțul de Alex Ciucu?

„Fiecare an e diferit, fiecare an este altfel în felul său. Am simțit solidaritatea oamenilor care mi-au fost alături în toate momentele. Acum, în perioada asta de vară, e mai liniște. Lucrurile merg așa cum au pornit, dar sperăm că într-o manieră firească, așa cum e firesc să fie acum. Nu există vreo schimbare între timp. Am vrut să fiu fericită de ziua mea, să mă gândesc că totul e bine și să iau partea bună a lucrurilor.

Am învățat despre mine că sunt mai puternică decât credeam. Am observat că lucrul ăsta se simte. Simte toată lumea schimbarea asta la mine, o schimbare în sensul bun. Am mai multă încredere că ceea ce simt eu e bine. Îmi doresc să fiu bine, evident, că nimeni nu își dorește să plângă. Nu cred că e cineva să își dorească asta. Sunt și momente, iată, din care trebuie să înveți. Nu vreau să mă gândesc acum la regrete, deocamdată simt că e un moment din care trebuie să învăț. Mai vedem”, a dezvăluit Alina, în cadrul unei emisiuni televizate.

Artista susține că i se aduc prejudicii de imagine, pentru avantaje în divorț

Alina Sorescu a dat de înțeles că zvonurile legate de problemele financiare pe care le-ar avea au apărut chiar după ce a câștigat de două ori custodia fetelor. Aceasta susține că nimic din ceea ce se spune în această privință nu este adevărat și că totul este o înscenare menită să îi pună piedici.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies