Amna, primele declarații despre motivul divorțului de tatăl copilului ei: „Dacă aş da timpul înapoi, nu…”

Share

Amna și soțul ei, Cristi, au ajuns la divorț după o relație ce a durat 12 ani, dintre care au fost căsătoriți nouă. Rodul iubirii lor este un băiat pe nume David.

Deși artista a dorit să mențină discreția în privința vieții sale personale, totul a ieșit la iveală, iar de curând a acceptat să vorbească pentru prima dată la o emisiune TV despre motivul care a dus la divorțul de tatăl copilului ei.

„E bine să trăieşti fiecare moment ca şi cum ar putea fi ultimul în acea căsnicie, pentru că uneori ne relaxăm şi ni se pare că e forever and ever. Dar nu e aşa.

Nu contează când au apărut problemele, cu siguranţă nu sunt genul de femeie care, dacă dă de greu, fuge imediat.

Am făcut tot ce mi-a stat mie în putință să fie bine. Suntem doi oameni buni care s-au căsătorit din iubire, asta e cea mai tristă parte.

Care au crescut foarte mult împreună, aici e partea dureroasă. Ființa care a venit din iubirea noastră este David, pe care îl iubim şi îl prețuim foarte mult.

Ne dorim din suflet să fim nişte părinţi minunați, responsabili. Eu şi Cristi ne respectăm, cred că e foarte greu să faci asta după un divorţ.

Ăsta e cel mai greu test. Să rămânem până la bătrâneţe părinţi responsabili pentru David. Să fim înţelepţi”, a spus Amna în cadrul unei emisiuni TV.

„Dacă aş da timpul înapoi, nu l-aş mai implica în activităţile mele concertistice. Aşa era atunci moda. Am vrut să fie sigur pe ceea ce fac eu.

Am fost plecată mult în alte ţări, am vrut să fie cu mine, să aibă încredere în mine…”, a adăugat Amna…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news