Anca Serea povesteşte despre fostul soţ: „Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit…”

Share

Anca Sînă Serea are o familie perfectă. Aşa se observă din afară: doi tineri căsătoriţi, multă iubire şi cei cinci copii care îi împlinesc pe cei doi.

Anca Serea povesteşte despre fostul soţ Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu 1

 

Din păcate, multe persoane nu ştiu drama prin care a trecut Anca. La doar 36 de ani, soţul ei, Filip Poplingher, a fost diagnosticat cu leucemie, iar trei ani mai târziu s-a stins.

Anca a rămas cu doi copii, David şi Sarah, care au devenit raţiunea ei de a trăi. Nu şi-a permis să cadă, pentru că trebuia să fie puternică pentru copilaşii ei. Anca Serea consideră că dragostea nu se pierde şi simte că fostul soţ o protejează de acolo de unde este.

Anca Serea povesteşte despre fostul soţ Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu 4

„Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viaţa mea am crezut că o să se oprească atunci când viaţa lui a încetat. E clar că eu şi copii suntem marcaţi. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a mărturisit Anca Sînă Serea la Pro TV.

Anca Serea povesteşte despre fostul soţ Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu 3

Vedeta a mai dat detalii despre drama prin care a trecut, o poveste cu adevărat tristă.

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanţă, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieşit perfect. I s-au făcut şi două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopţii, nimic altceva”, a povestit Anca Serea în urmă cu câţiva ani, potrivit ADPM. În ciuda tratamentelor pe care le-a efectuat în America şi India, Filip a murit în anul 2010…

Anca Sînă Serea este căsătorită cu artistul Adi Sînă, şi împreună formează cuplul perfect. Cresc împreună cinci copii şi sperăm să nu se oprească aici.

Anca Serea povesteşte despre fostul soţ Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news