Home Stiri Anca Serea a vorbit despre violența în familie! “Eu nu cred că un bărbat care a lovit o femeie se schimbă!”

Anca Serea a vorbit despre violența în familie! “Eu nu cred că un bărbat care a lovit o femeie se schimbă!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 558 views 2 minute timp de citit

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Anca Serea a vorbit despre violența în familie. Deși nu a trecut printr-o astfel de situație, vedeta mărturisește că a cunoscut persoane care s-au confruntat cu violență din partea partenerului.

anca-serea-4-1024x683

Membră a unei campanii ce luptă împotriva violenței, Anca Serea nu acceptă sub nicio formă un astfel de comportament.

„Trebuie sa recunosc că noi în familia noastră nu am avut astfel de situații, dar în vecini practica asta se întâlnea asupra femeilor și copiilor. Noi trebuie să fim un exemplu pentru femeile aflate în astfel de situații. Există centre de adăpost, victimele ar trebui sa aibă întotdeauna un bagaj, actele și câțiva bănuți puși deoparte”, a spus ea la Kanal D.

„De la o palmă e doar un pas până la o adevărată tragedie. Eu nu cred că un bărbat care a lovit o femeie se schimbă. Nu găsesc nicio explicație la îndemână. Nu cred nici într-o bătaie care vine dintr-un accident. Avem și exemple dintre persoanele publice, Alexandra Stan. Noi milităm și facem parte dintr-o campanie, campania respectului. Acolo se regăsesc toți pașii pe care trebuie să-i urmăm când suntem victimele unei agresiuni”, a mărturisit Anca Serea la „Teo Show”.

Anca Serea este adepta unui stil de viață sănătos. “Sunt un om fericit și mulțumit și am învățat să fiu un om tolerant, cred, și sunt foarte echilibrată”, a precizat ea. Știu cum să îmi dozez energia, cât și ce să mănânc, am grijă de mine, iau și niște suplimente…”, a subliniat ea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies