HomeStiri Mondene Paula Chirila are o viata noua si nu mai este loc de impacare cu fostul sot

Paula Chirila are o viata noua si nu mai este loc de impacare cu fostul sot

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Paula-Chirila-are-o-viata-noua-si-nu-mai-este-loc-de-impacare-cu-fostul-sot.jpg

Vestea că actrița Paula Chirilă divorțează de cel care i-a fost soț timp de 11 ani a luat prin surprindere.

Paula Chirila are o viata noua si nu mai este loc de impacare cu fostul sot

Paula Chirilă a vorbit de foarte multe ori despre faptul că stă departe de soțul ei, însă nimic nu prevestea divorțul. Actrița și Marius Aciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care s-a născut Carla, fetita lor de opt ani.

Energica actriță a declarat că încă îl iubește pe fostul ei soț și îi poartă un respect deosebit pentru simplul fapt că i-a oferit un copil.

Paula are planuri frumoase pentru această vacanță de vară, dar care nu îl includ pe fostul soț

„Îmi merge destul de bine, chiar dacă sunt divorțată. O să merg vara aceasta într-o vacanță prin țară alături de familia mea: mama, fratele, fetița plus alți membri din familie. Sunt tare mândră de fiica mea, am dat-o de o lună la tenis și văd că îi place tare mult. Mi-a zis că se visează Simona Halep”, a declarat Paula, potrivit Click.ro.

Paula Chirila are o viata noua si nu mai este loc de impacare cu fostul sot

Cea mai mare mulțumire a artistei este că, în ciuda divorțului, fetița lor nu este deloc afectată. Are o relație foarte frumoasă cu tatăl său care o vizitează zilnic, însă nici nu încape vorba despre o eventuală împăcare…

„Sunt divorțată, însă relația cu fetița noastră, Carla, în vârstă de opt ani, nu este deloc afectată. El vine și o vizitează, vorbesc zilnic, avem o relație frumoasă, ca doi oameni maturi. Nu avem gânduri de împăcare”, a mai spus actrița.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed