HomeStiri Mondene Andi Moisescu, declarații despre salariul pe care îl are Andreea Esca: „Ea nu știe nici cât e salariul”

Andi Moisescu, declarații despre salariul pe care îl are Andreea Esca: „Ea nu știe nici cât e salariul”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 884 views
Andi Moisescu, declarații despre salariul pe care îl are Andreea Esca „Ea nu știe nici cât e salariul” in Stiri Mondene

Salariul pe care Andreea Esca îl are la Pro TV a reprezentat și încă este un subiect de interes pentru foarte multă lume. De curând, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a dezvăluit că nu știe care este cea mai scumpă vestimentație pe care o deține, deoarece își cumpără tot ceea ce își dorește, fără să o intereseze cât trebuie să scoată din buzunar.

Andi Moisescu, declarații despre salariul pe care îl are Andreea Esca „Ea nu știe nici cât e salariul” in Stiri Mondene„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat aceasta.

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, «E ok, introduceți PIN-ul», și tot cu ochii închiși o face”, a continuat Andi Moisescu.

Andi Moisescu, declarații despre salariul pe care îl are Andreea Esca „Ea nu știe nici cât e salariul” in Stiri Mondene

Andreea Esca a vorbit deshis despre copilăria sa

„Am plecat odată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi, atunci, am stat ce am stat şi am bătut la uşă, să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa.

Andi Moisescu, declarații despre salariul pe care îl are Andreea Esca „Ea nu știe nici cât e salariul” in Stiri MondeneTata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi, uneori, mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine. Tata a lucrat aproape toată viața pe șantierele patriei, pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți”, a spus Andreea Esca, conform voxbiz.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed