Home Stiri Andra a decis să își schimbe viața. Iată ce o nemulțumește pe artistă!

Andra a decis să își schimbe viața. Iată ce o nemulțumește pe artistă!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 559 views 2 minute timp de citit

După ce lumea a crezut că este însărcinată pentru a treia oară, Andra a decis să se pună pe slăbit. Artista a recunoscut că a luat câteva kilograme în timpul carantinei și acesta este motivul pentru care zvonurile legate de copil au început să apară. Deși nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că al treilea membru este bine-venit, faptul că oamenii spun că este însărcinată începe să o deranjeze.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e bine-venit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat Andra pentru cei de la Libertatea.ro.

„În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț, motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a continuat artista.

În urmă cu patru ani, Andra spunea că, dacă ar fi să rămână însărcinată din nou, ar primi vestea cu brațele deschise: „Am un soţ minunat, o familie minunată, nu îmi mai doresc nimic. Dacă Dumnezeu vrea, ne mai dorim un copil! Azi împlinesc 30 de ani, opt ani de căsătorie şi multe clipe fericite datorită minunilor din viaţa mea Cătălin, David şi Eva!”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies