HomeStiri Andreea Bălan refuză despărțirea pe cale amiabilă de George Burcea

Andreea Bălan refuză despărțirea pe cale amiabilă de George Burcea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views 3 minute timp de citit

Andreea Bălan și George Burcea sunt în mijlocul unui nou scandal. Membra juriului emisiunii Te cunosc de undeva! de la Antena 1 nu se lasă și vrea să obțină custodia totală a fetelor. Mai mult decât atât, aceasta i-ar fi cerut soțului ei să nu o mai atace public, după ce actorul a reacționat împotriva acuzațiilor aduse la adresa lui chiar de către ea.

12

„Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă.

Un alt motiv îl constituie și faptul că Andreea vrea confidențialitate și absolut nicio informație din procesul de divorț să nu iasă la suprafață, considerând că astfel își va putea proteja fetele atunci când ele vor crește și vor avea acces la articolele de pe internet. Astfel că ea preferă un divorț mai lung, dar mult mai sigur.

13

Andreea a solicitat confidențialitate maximă și biroului de avocatură la care a apelat, ea ținând la secret și numele apărătorilor săi. Andreea va solicita și plata unei pensii alimentare până în momentul în care fetițele vor împlini 18 ani, precum și o anchetă socială, atât la domiciliul său, cât și al lui George Burcea. Totodată, ea a avut o discuție serioasă cu fostul soț, căruia i-a cerut să nu o mai atace și să nu mai dea din casă, din respect și de dragul copiilor lor.

14

La începutul căsniciei, cei doi soți (care au locuit în vila Andreei făcută înainte de căsătorie) au încheiat un contract de separare de bunuri, urmând ca, în cazul unei despărțiri, fiecare să plece cu ce a venit. Pe când încă formau o familie, Andreea era cea care muncea pentru a plăti facturile casei, acesta fiind, de altfel, și motivul pentru care ea s-a recuperat și a revenit într-un timp record pe scenă după ce a născut, chiar dacă la al doilea copil a fost la un pas de moarte”, a mărturisit o sursă apropiată artistei, pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed