Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu mai formează un cuplu. Iată care este motivul!

Share

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu mai formează un cuplu de aproximativ o lună, lucru ce i-a luat prin surprindere pe fanii artistei care erau convinși că, de data aceasta, și-a găsit alesul inimii.

Conform celor de la cancan.ro, Andreea Bălan ar fi decis să pună punct relației pe care o avea cu afaceristul Tiberiu Argint deoarece acesta nu și-ar fi dorit să se așeze la casa lui. În timp ce Andreea vorbea despre copii și nuntă, bărbatul nici nu voia să audă de așa ceva și nici foarte afectuos nu era cu fetele Andreei, spun persoane apropiate fostului cuplu pentru sursa menționată anterior.

Deși zvonurile despărțirii au început să circule în mediul online, Andreea Bălan nu a confirmat sau infirmat nimic. Membra juriului a plecat în vacanță alături de fiicele sale și, pe pagina sa de Instagram, a postat o fotografie, alături de cuvintele „Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta”.

La începutul acestui an, vedeta de la Antena 1 a mai trecut printr-un moment dificil, atunci când a decis ca divorțul de George Burcea să se desfășoare la notar. „Andreea nu a luat, sub nicio formă, în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă.

Un alt motiv îl constituie și faptul că Andreea vrea confidențialitate și absolut nicio informație din procesul de divorț să nu iasă la suprafață, considerând că, astfel, își va putea proteja fetele atunci când ele vor crește și vor avea acces la articolele de pe internet. Astfel că ea preferă un divorț mai lung, dar mult mai sigur”, a mărturisit o sursă apropiată artistei pentru playtech.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news