HomeStiri Mondene Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu: „Plângea în hohote”

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu: „Plângea în hohote”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 951 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Andreea-Banica-martora-la-traumele-suferite-de-Claudia-Patrascanu-„Plangea-in-hohote-3.jpg

Andreea Bănică a fost un martor important în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Prietena artistei a declarat că a fost de față când Claudia a avut o cădere nervoasă din cauza lui Bădălău și a filmat momentul deoarece știa că, la un moment dat, va avea nevoie de dovezile respective.

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu „Plângea în hohote” in Stiri Mondene

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că, la un moment dat, se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta.

Exact așa mi-a zis: «Blondo, m-a dat afară din casă». I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…). Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc.

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu „Plângea în hohote” in Stiri Mondene

Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. În sală, normal, ca în orice sală de judecată, se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva te oprește. Însă, susțin toate mamele, femeile din lumea asta. Sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor”, a declarat cântăreața, pentru cei de la Antena Stars.

Andreea Bănică, martoră la traumele suferite de Claudia Pătrășcanu „Plângea în hohote” in Stiri Mondene

Cele două sunt prietene foarte bune de mai bine de două decenii, de când cântau împreună. Acum, Andreea Bănică a dovedit că este o prietenă adevărată, fiindu-i alături Claudiei și în momentele cele mai grele…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed