HomeStiri Mondene Andreea Mantea, despre momentul în care a aflat că a fost amanta unui om important din România: „I-am zis să-și ia hainele. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi”

Andreea Mantea, despre momentul în care a aflat că a fost amanta unui om important din România: „I-am zis să-și ia hainele. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Andreea Mantea a luat o decizie radicală în urma despărțirii neașteptate in Stiri Mondene

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un avocat celebru din țara noastră. Aceasta a decis să pună punct relației, după ce a aflat că bărbatul era însurat.

„Aveam o relație cu el de câteva luni. Țin minte că eram la spălătorie, așteptam să îmi fie spălată mașina. M-a sunat o jurnalistă să mă întrebe ce părere am de faptul că «iubitul tău și-a depus azi actele de divorț». Mi s-au înmuiat picioarele, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir.

Andreea Mantea, despre momentul în care a aflat că a fost amanta unui om important din România „I-am zis să-și ia hainele. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi” in Stiri MondeneAm trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi. Din momentul în care am aflat că el m-a mințit, din secunda aia eu am renunțat la acea relație. Din acel moment, eu n-am mai stat cu omul ăla. El mi-a zis, ulterior, că «eram despărțit de acea fată de șase luni»… Băi, omule, în ce lume trăiești?”, a spus aceasta în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Mai mult decât atât, tot în emisiunea lui Denise Rifai, prezentatoarea a vorbit și despre problemele dintre ea și Cristi Mitrea, mai ales că bărbatul a fost acuzat de Andreea Mantea de violență domestică.

Andreea Mantea, despre momentul în care a aflat că a fost amanta unui om important din România „I-am zis să-și ia hainele. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi” in Stiri Mondene„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că, dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere, urma să fie arestat.

Andreea Mantea, despre momentul în care a aflat că a fost amanta unui om important din România „I-am zis să-și ia hainele. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi” in Stiri MondeneCred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie, atunci când este lovită nu știu de ce, culmea, că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed