HomeStiri Mondene Andreea Marin, reguli stricte pentru fiica sa! „Nu vreau să o învăț o răsfățată!”

Andreea Marin, reguli stricte pentru fiica sa! „Nu vreau să o învăț o răsfățată!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/andreea-marin-si-violeta.jpg

Andreea Marin își dorește ca fiica sa să crească frumos și să fie cumpătată în alegerile pe care le face. De aceea îi impune reguli stricte, asta pentru ca Violeta să știe să aprecieze ceea ce are.

andreea-marin-si-violeta

„Avem zile ca fetele, dar nu neapărat la shopping, pentru că nu vreau să o învăț o răsfățată. De foarte multe ori când intrăm undeva, eu îi spun că mami nu mai are bani și pentru asta, nu o las să exagereze, ea trebuie să cunoască valoarea banului și faptul că este obținut cu efort și cu muncă și cu minte și cu educație și că nu poate să își permită orice. Eu nu îi permit orice și va trebui să învețe să câștige și să merite ceea ce are”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin…

„Pe telefonul meu poate să intre maximum jumătate de oră pe zi, nu mai mult. Sunt de părere că avem copii care sunt privați în ziua de astăzi de bucuriile pe care noi le aveam în propria copilărie, de prietenia pe care ți-o oferă natura și de darurile ei vindecătoare. Comunicarea dintre copiii de astăzi a devenit mai restrânsă tocmai din cauza acestor medii electronice, ei își petrec mult mai mult timp în acea lume virtuală și nu mai comunică între ei, iar eu nu sunt de acord cu asta. Cred că Violeta trebuie să stea cu copiii, în preajma lor, să se joace în natură, să facă sport, mai bine decât închisă într-o cutiuță electronică”, a adăugat Andreea Marin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed