HomeStiri Mondene Andreea Raicu îi dă replica Biancăi Drăguşanu?!

Andreea Raicu îi dă replica Biancăi Drăguşanu?!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Andreea Raicu îi dă replica Biancăi Drăguşanu in Stiri Mondene

Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu au avut un schimb de replici acide în urmă cu doar câteva zile din cauza faptului că prima dintre cele menţionate nu este adepta operaţiilor estetice şi a spus despre fosta iubită a lui Alex Bodi că arată ca „un robot”. Acum, Andreea Raicu a avut o nouă reacţie, dar în mediul online.

„Deci, vii sau ce facem?”, a scris Andreea Raicu pe pagina sa de Instagram. Probabil că fosta prezentatoare TV o aşteaptă pe Bianca să discute, pentru a lămuri lucrurile.

Andreea Raicu îi dă replica Biancăi Drăguşanu in Stiri Mondene„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu de ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală”, a mărturisit Andreea Raicu, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac rating, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu”, a fost reacţia Biancăi Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa lui Carmen Harra, după ce a prezis despărțirea ei de Bădălău in Stiri Mondene„Mie mi se pare firesc ca o femeie să-și facă intervenții, mai mici sau mai mari. Ce să facem, când ești o prezență, o vedetă, să lăsăm să se vadă ridurile oribile pe la gură și pe la ochi, în lumina reflectoarelor? Bianca este o femeie care se respectă. Și-a făcut ochi pisicoși, dar mie îmi plac, sunt frumoși.

Bianca Drăgușanu a trebuit să scoată o avere din buzunat pentru a rămâne însărcinate in Stiri MondeneTrăim în secolul XXI, trebuie să ne obișnuim cu operațiile estetice. Sunt mulți doctori în lumea asta care fac intervenții chirurgicale. Este timpul să ne oprim în a mai comenta lumea. Dar nu e nimic ieșit din comun, sunt milioane de femei, toate vedetele din străinătate au fața întinsă, Bianca nu face ceva special”, a spus Cătălin Botezatu pentru cei de la playtech.ro, luându-i apărarea fostei sale iubite…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed