HomeStiri Mondene Andreea Mantea aşteaptă un nou copil?

Andreea Mantea aşteaptă un nou copil?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Andreea Mantea aşteaptă un nou copil in Stiri Mondene

Andreea Mantea a încins internetul după ce a postat o fotografie în care pare că ar fi însărcinată. Fanii aşteaptă cu nerăbdare această veste din partea sa, dar vedeta Kanal D nu pare să vrea să vorbească despre acest subiect.

Deşi, acum, nu pare să facă prea multe declaraţii despre a doua sarcină, în urmă cu ceva timp, Andreea Mantea a vorbit despre relaţia pe care ea şi fiul său o au cu Cristi Mitrea, fostul ei partener.

Andreea Mantea aşteaptă un nou copil in Stiri Mondene„Copilul meu nu vrea să știe de tată, nu-l interesează, nu vrea să audă. Când trebuia să plece la el, se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui, că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea.

Când mi-l aducea, era alt copil, era introvertit, nu mai vorbea, nu mai spunea nimic. Practic, chinuiam copilul și i-l dădeam unui necunoscut, venea atât de supărat pe mine. (…) Nu înțeleg de ce trebuie să ne luam după niște tipare, e atât de greșit”, a spus fosta prezentatoare în cadrul unei emisiuni difuzate în mediul online.

Andreea Mantea aşteaptă un nou copil in Stiri Mondene„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Andreea Mantea aşteaptă un nou copil in Stiri MondeneAm decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică, pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a mărturisit Andreea Mantea pentru wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed