Home Stiri Mondene Băieții de la „Puterea Dragostei” nu se opresc din a șoca. Iată ce au făcut!

Băieții de la „Puterea Dragostei” nu se opresc din a șoca. Iată ce au făcut!

autor Mirela
1,4K views

În ciuda faptului că sezonul al treilea a început de foarte puțină vreme, băieții șochează mai mult pe zi ce trece. Fanii au început deja să le analizeze fiecare gest, mișcare și cuvânt și nu se sfiesc să își exprime opiniile.

Recent, fanii s-au amuzat teribil pe seama băieților din casa Puterea Dragostei. Aceștia au apărut la filmări în papuci. Cu toate acestea, nu este prima dată când acest lucru se întâmplă, deoarece au mai fost cazuri în care băieții nu au apelat la o încălțăminte mai formală. Însă, niciodată până acum, nu au fost patru băieți care să aleagă papucii în cadrul filmărilor.

Akebono, George, David și Paul au fost toți încălțați cu papuci de firmă, asortați cu șosete albe, dar nu toată lumea le-a văzut gestul ca fiind unul amuzant. Fanii s-au împărțit în două tabere și au început să lase comentarii. „Ce urmează, să-i vedem în halate de baie?”, a fost una dintre reacțiile fanilor.

Din cauza faptului că băieții abia au apărut pe micile ecrane, aceștia nu sunt foarte conștienți de vigilența pe care o au telespectatorii. Fiecare amănunt despre ei este știut de fani și comentat, iar Cristian Comănici a fost ținta unor astfel de critici. După ce a apărut într-un live făcut chiar de către Paul, unul dintre colegii săi de platou, fanii l-au taxat imediat.

Urmăritorii au văzut cum, în timpul live-ului, acesta a încercat să ascundă o sticlă de bere, dar fanii au înțeles greșit gestul bărbatului. Pentru a lămuri situația, mai târziu, Cristian le-a transmis pe Instagram urmăritorilor săi că nu încerca să facă nimic rău, ba, din contră. Conștient de faptul că mulți copii urmăresc emisiunea, acesta nu a vrut să lase la vederea băutura, deoarece nu încurajează consumul acesteia și a încercat să îi ferească, în acest fel, pe copii…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed