Bianca Drăgușanu a decis să dea Poliția în judecată. Iată care este motivul!

Share

De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu are doar probleme. După ce s-a certat cu Alex Bodi, cu Bădălău și cu Iulia Sălăgean, Bianca vrea să încheie socotelile și cu Poliția.

În urmă cu ceva timp, Bianca a mers la o petrecere de pomină în Herăsătrău. Din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe reguli au fost impuse și se pare că petrecăreții nu au ținut cont de ele, ceea ce înseamnă că, în acea seară, „a plouat” cu amenzi.

Deranjată de deciziile pe care Poliția București le-a luat, Bianca a decis să o dea în judecată. Aceasta a fost amendată, deoarece, în urma filmulețelor pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram, părea să nu respecte nici distanțarea socială și nici ora limită impusă.

Aceasta s-a apărat, spunând că filmulețele respective au fost postate după ce a ajuns acasă și că a respectat atât distanțarea, cât și ora până la care avea voie să petreacă. Fosta prezentatoare este decisă să demonstreze că a avut dreptate, deoarece este convinsă că a fost amendată fără motiv.

„Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare.

Aveam o masă între noi și ceilalți oameni, iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, conform playtech.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente