Home Stiri Bianca Drăgușanu a decis să dea Poliția în judecată. Iată care este motivul!

Bianca Drăgușanu a decis să dea Poliția în judecată. Iată care este motivul!

autor Buinoschi Andreea
91 vizualizari

De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu are doar probleme. După ce s-a certat cu Alex Bodi, cu Bădălău și cu Iulia Sălăgean, Bianca vrea să încheie socotelile și cu Poliția.

În urmă cu ceva timp, Bianca a mers la o petrecere de pomină în Herăsătrău. Din cauza pandemiei de coronavirus, mai multe reguli au fost impuse și se pare că petrecăreții nu au ținut cont de ele, ceea ce înseamnă că, în acea seară, „a plouat” cu amenzi.

Deranjată de deciziile pe care Poliția București le-a luat, Bianca a decis să o dea în judecată. Aceasta a fost amendată, deoarece, în urma filmulețelor pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram, părea să nu respecte nici distanțarea socială și nici ora limită impusă.

Aceasta s-a apărat, spunând că filmulețele respective au fost postate după ce a ajuns acasă și că a respectat atât distanțarea, cât și ora până la care avea voie să petreacă. Fosta prezentatoare este decisă să demonstreze că a avut dreptate, deoarece este convinsă că a fost amendată fără motiv.

„Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare.

Aveam o masă între noi și ceilalți oameni, iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, conform playtech.ro.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies