Home Stiri Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele sale de sănătate

Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele sale de sănătate

autor Buinoschi Andreea
168 vizualizari

Bianca Drăgușanu a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce a povestit cum a trecut printr-un eveniment mai puțin plăcut. Blondina și-a pus sănătatea în pericol, chiar în momentul în care se îndrepta către sala de sport, unde se antrenează din greu în fiecare zi.

Bianca le-a spus fanilor ce s-a întâmplat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram. Iubita lui Gabi Bădălău s-a filmat în timp ce se afla la masaj, în încercarea de a remedia situația. „În timp ce mă duceam spre sală, am făcut o mișcare greșită în mașină și, efectiv, m-a defectat. Mi s-au stricat rotițele. Am sunat-o pe tanti Luci, care este și fizioterapeut, și a venit să mă repare, pentru că nu există nimic care să mă poată opri să-mi fac toate activitățile pe care mi le-am propus într-o zi. Așadar, în acest moment, are loc reparația mea. M-am speriat, dar mi-a trecut”, a spus Bianca pe rețelele sociale.

Bianca Drăgușanu a mai trecut printr-un moment neplăcut, chiar în vacanța din Maldive. Acolo, se pare că fosta soție a lui Alex Bodi a fost asaltată de mesaje de către fosta soție a iubitului ei, Claudia Pătrășcanu. „Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice în care Claudia și-a spus năduful.

I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile”, au mărturisit apropiații noului cuplu, pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies