HomeStiri Mondene Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău?

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Bianca-Dragusanu-confirma-impacarea-cu-Gabi-Badalau-3.jpg

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ciuda faptului că și-au început relația în perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi s-au împăcat și s-au despărțit cât alții într-un an. Cu toate acestea, se pare că tot împreună ajung, orice ar face.

Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Recent, cei doi au postat pe rețelele sociale mai multe fotografii și filmulețe dintr-o destinație exotică, semn că au plecat din nou într-o vacanță. Așadar, Bianca și Gabi s-au împăcat, iar vacanța aceasta îi va apropia și mai tare.

Fosta soție a lui Alex Bodi a postat un mesaj ce a ridicat multe semne de întrebare, punând accentul și mai mult pe aceste zvonuri legate de o posibilă împăcare: „Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin”.

Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău in Stiri Mondene

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bianca a stat de vorbă cu cei de la Antena Stars despre relația pe care o are cu Bădălău. Creatoarea de modă se pare că a trecut cu vederea micile escapade ale afaceristului și consideră că nu are ce să îi reproșeze, deoarece nu sunt căsătoriți.

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu, avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare.

Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu «du-te, vino». El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc!”, a mărturisit Bianca, pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed