HomeStiri Bianca Drăgușanu, critici dure la adresa lui Cătălin Măruță: „Te încolțește doar ca să facă rating”

Bianca Drăgușanu, critici dure la adresa lui Cătălin Măruță: „Te încolțește doar ca să facă rating”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 963 views 3 minute timp de citit

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar lucrurile se pare că nu au decurs așa cum aceasta și-ar fi dorit. Deși fosta prezentatoare ar fi convenit asupra unor subiecte de discuție cu o producătoare, se pare că Măruță nu a respectat acest lucru.

„Sunt dezamăgită pentru că, deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei.

12Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită și, așadar și prin urmare, nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune.

13În concluzie, sunt foarte dezamăgită că, deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși, repet, am fost avertizată de mai multe persoane «Bă, nu te duce, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating». Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în ipostaze aiurea, în fața unor mesaje ale unor «hateri».

14N-am vorbit de evoluția mea, doar am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific, în contextul în care eu fusesem invitată pentru a vorbi lucruri faine, mișto, pozitive și așa mai departe. Nu i-am înțeles atitudinea, sunt foarte dezamăgită și mă văd nevoită să fac parte din acei oameni care nu mai au încredere și care nu își mai doresc niciodată să meargă în emisiunea lui. Urât, foarte urât din partea lui”, a spus Bianca, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed