Bianca Drăgușanu, ieșire nervoasă pe Instagram: „Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbizul ăsta”

Share

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a avut o criză de nervi în mediul online, atunci când a spus ce părere are despre o altă vedetă. Fosta soție a lui Alex Bodi s-a arătat extrem de deranjată de ceea ce persoana respectivă a spus și și-a vărsat nervii pe Instagram.

„Ești minim, minim, minim cât poate exista în showbizul ăsta! Nu ai ce să cauți nici la televizor și nici oriunde! Ești frustrată, ești vai de capul tău, n-ai ce căuta, jet!”, a spus Bianca.

„Am fost sfătuită de sora mea să șterg instastory-urile, pentru că mi-a zis că proștii nu se bagă în seamă, proștii se ignoră. Voi fi nevoită să șterg și să ignor orice prost”, a mai declarat aceasta, după scurt timp.

În urmă cu puțin timp, Bianca a avut o altă ieșire nervoasă, după ce Claudia Pătrășcanu a avut câteva lucruri mai puțin frumoase de spus la adresa ei.

„Bună dimineața! M-am trezit bombardată cu întrebări despre această individă. Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știți! Această singură «mamă de copii» de pe planetă mă jignește de mai bine de șapte luni, fără ca eu să fi fost vreo secundă motivul divorțului ei sau al problemelor pe care le are.

Bineînțeles, această femeie, în primă fază, mă aprecia și mă complimenta, considerând că am putea fi chiar «prietene». Știu doar că, între timp, lucrurile s-au complicat, iar individa asta instabilă a început să mă denigreze și să mă amenințe, atât ea, cât și mama dânsei…

Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații, ca să fii băgată în seamă. De doi ani, doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news