Iată ce a reușit Lora să facă în doar trei luni! Nu multă lume reușește acest lucru

Share

Recent, Lora le-a mărturisit fanilor că, de trei luni, nu mai fumează. Aceasta este decisă să facă o schimbare în ceea ce privește sănătatea sa și este foarte încântată de ceea ce a reușit până acum, fiind determinată să continue.

„Am intrat în a treia lună de când nu mai fumez. Mulțumesc celor care m-au suportat și mă suportă. Înainte să începi cu «Vai, eu am reuşit singur/ă!», aminteşte-ți că eu nu sunt tu”, a mărturisit Lora, conform cancan.ro.

„Când am început să vorbim mai mult (n.r. – Lora şi Ghenu), era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.  Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era.

Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune, a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut. Eu, atunci, eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor”, a spus artista în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news