Home Stiri Dani Oțil, critici la adresa Gabrielei, după ce a născut: „Este și dânsa grasă”

Dani Oțil, critici la adresa Gabrielei, după ce a născut: „Este și dânsa grasă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 397 views 2 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a născut în urmă cu nici două luni. Cu toate că nașterea a avut loc în urmă cu puțin timp, aceasta arată foarte bine și, de curând, și-a reînceput activitatea de model.

Invitată în cadrul emisiunii pe care Dani Oțil o moderează, Gabriela a purtat o ținută foarte sexy, decoltată și care i-a scos în evidență formele voluptoase. Conștient de acest lucru, Dani Oțil a făcut un comentariu, dar în stilul său caracteristic.

„Să vă explic de ce nu s-a închis până sus. A născut acum șapte săptămâni și este și dânsa grasă, e normal. Altfel, se închidea până sus”, a spus acesta în direct.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme, mai am de dat jos opt. Nu țin o dietă, mănânc normal. Ce-i drept, mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată.

Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar, în rest, mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a povestit Gabriela.

În urmă cu doar câteva săptămâni, după ce a reușit să slăbească în mod considerabil, Gabriela a avut o ieșire nervoasă în mediul online, după ce mai multe persoane au criticat-o pentru această reușită.

„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustrează, mai nou, postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care, înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa»… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere!”, a spus modelul în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies